Gligor vrea victoria și cu liderul: „Nu contează cum o obținem”

Marius ANGHEL 17 Sep. 2013, 15:39 Seria 2
Gligor vrea victoria și cu liderul:**

Căpitanul de echipă al celor de la FC Olt Slatina, Alin Gligor, speră ca victoria cu CS Mioveni să fie legată cu un rezultat pozitiv în meciul de pe teren propriu cu Gloria Bistriția.

Fundașul central al slătinenilor, Alin Gligor, consideră că victoriile aduc moral. După succesul înregistrat în deplasarea de la CS Mioveni, purtătorul banderolei de căpitan speră că echipa să bifeze un rezultat pozitiv în jocul ce urmează, cel cu Gloria Bistrița.

„Meciul cu Mioveni a fost unul destul de greu, în prima repriză au dominat, de fapt au pasat mai mult, pentru că nu cred că au avut vreo ocazie, în a doua noi am început mai bine, a venit acea eliminare, am urcat peste ei, iar într-un final am marcat. Nu cred că a fost decisivă eliminarea, a contribuit la obținerea victoriei, dar nu a fost decisivă, cred că am fi marcat oricum până la urmă. Victoriile îți dau moral, joci dezinvolt, fără presiune, bineînțeles că ne dorim foarte mult să legăm acest succes cu un rezultat bun cu Bistrița”, a declarat purtătorul banderolei de căpitan, Alin Gligor.

„Bistrița este o echipă solidă, care se va bate la promovare”

Fotbalistul grupării slătinene, Alin Gligor, este convins că meciul cu Gloria Bistrița nu va fi deloc ușor, formația ardeleană fiind o echipă cu pretenții la promovare. „Va fi un meci greu, i-am văzut în prima etapă, vom analiza cu antrenorul în detaliu jocul lor. E o echipă solidă, cu jucători cu experiență, care se va bate la promovare, o nucă tare, cum se spune, dar eu sper să câștigăm, este importantă victoria, nu contează cum o obținem. Asta ne dorim și noi, să nu primim gol și să marcăm, așa ar fi ideal. Sperăm să vină multă lume la meci, au fost destul de mulți oameni și la primul joc, ne-au încurajat, sper să fie și de această dată în tribune. Când stadionul e plin, joci altfel, contează foarte mult”, a mai spus fundașul central al slătinenilor, care a făcut un nou meci bun în deplasarea de la CS Mioveni.

Meciul cu Gloria Bistrița se va disputa, sâmbătă, pe Stadionul „ 1 Mai” cu începere de la ora 11.00.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 17 Sep. 2013, 15:39 Seria 2
Pe aceeași temă