Gligor îi readuce pe utiști cu picioarele pe pâmânt. „Victoria de orgoliu e importantă, doar că avem și un obiectiv de îndeplinit”

Marius ANGHEL 22 May. 2017, 14:46 Campionat

Derby-ul cu ASU Poli a fost aproape perfect și pentru căpitanul echipei UTA Bătrâna Doamnă. La al șaselea meci direct în fața unei echipe timișorene cu numele de Poli, Alin Gligor a reușit să înscrie și primul său gol într-o astfel de întâlnire, însă a fost nevoit să părăsească terenul accidentat.

La doar două minute după ce Marius Curtuiuș a reușit să deschidă scorul, Alin Gligor a trimis din nou mingea în poarta lui Gakos, cu o lovitură de cap din 7 metri, pe de picioare, sub transversală, la capătul unei centrări din corner a lui Burlă și o recentrare cu capul a lui Adili. Arădeanul a ajuns astfel la a șasea partidă din tot atâtea disputate în care nu pierde în fața rivalei din Timișoara.

„Mă bucur că am reușit să câștigăm și încă la un scor clar. Satisfacția e și mai mare pentru mine că am marcat împotriva lui Poli. Ca arădean știi imediat ce înseamnă un gol împotriva rivalilor, ce este în sufletul suporterilor noștri și e normal să fii fericit. Așadar, victoria de orgoliu e importantă, punctele și ele, doar că avem și un obiectiv de îndeplinit. Mai avem două jocuri pe care trebuie să le câștigăm. Cred că locul de baraj ne este asigurat, dar așteptăm și un pas greșit al celor de la Sepsi. Vedem ce va fi”, a punctat, citat de Sport Arad, experimentatul fundaș.

Cât despre accidentarea suferită în minutul 38, atunci când Miron a căzut peste el după ce a respins o minge, însă apoi a reușit să rămână pe teren până în repriza secundă, fiind înlocuit de Robert Vîlceanu în minutul 61, Gligor a spus: „Dureile la spate le-am avut și înainte de meci, dar terenul destul de rău, de tare, mi le-a accentuat puțin. Apoi, m-am accidentat și la gleznă încă din prima repriză, m-a reparat puțin Zsolt (n.r. – Nagy, fizioterapeutul echipei) la pauză, am stat în teren cât am putut. Mâine sunt din nou la el, la cabinet, sper să mă recuperez rapid pentru meciurile următoare”.

Căpitanul UTA-ei a remarcat și audiența numeroasă de pe „Dan Păltinișanu”, cât și prestația suporterilor arădeni. „I-am simțit aproape de noi la toate meciurile. Astăzi au dominat fondul sonor de multe ori, a fost un adevărat spectacol și în tribune și pe teren. Să ai peste 10.000, poate 12-13 mii de spectatori în tribune, e ceva, mai ales că sunt meciuri de Liga 1 cu 2-300”, a mai declarat fundașul.

Gligor nu are însă mult timp să-și revină după accidentare, joi UTA urmând să joace la Șiria, de la ora 17:30, cu CS Balotești.

Foto: UTA Media Design

Marius ANGHEL 22 May. 2017, 14:46 Campionat
Pe aceeași temă