Gligor și-a aflat diagnosticul la accidentarea din meciul cu Gaz Metan. Cât urmează să stea pe tușă fundașul

Marius ANGHEL 26 Apr. 2016, 17:14 Seria 2
Gligor și-a aflat diagnosticul la accidentarea din meciul cu Gaz Metan.** Cât urmează să stea pe tușă fundașul

În urma examenului ECO efectuat astăzi la o Clinică din Timișoara, diagnosticul pus inițial de stafful medical utist s-a confirmat în cazul lui Alin Gligor. Experimentatul fundaș s-a ales cu o ruptură fibrilară la coapsa piciorului stâng pe finalul partidei cu Gaz Metan Mediaș (scor 1-1), dar sunt și vești bune. Aceasta este de 0,8 centimetri, astfel că fotbalistul ar mai putea prinde minute în acest campionat.

De săptămâna viitoare, Gligor va face exerciții de stretching, pentru ca apoi să înceapă și alergările. În cel mai rău caz ar trebui să fie din nou apt doar pentru ultimele partide ale play-offului, acasă cu Mioveniul și la Brașov. Bineînțeles, în cazul în care UTA va disputa meciuri de baraj pentru promovare în Liga 1, fundașul de 33 ani va fi sută la sută la dispoziția staffului tehnic.

În altă ordine de idei, arădenii fac eforturi să-i recupereze pe Polgar, Manea și Copil pentru jocul de la Baia Mare. Toți acuză răceli, iar Dumitru Copil riscă serios să nu se pună pe picioare până sâmbătă.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

Marius ANGHEL 26 Apr. 2016, 17:14 Seria 2
Pe aceeași temă