Gligor: „Seria este imprevizibilă, dar sperăm să ne adjudecăm unul din primele șase locuri”

Marius ANGHEL 13 Jan. 2015, 16:14 Seria 2
Gligor:**

Căpitanul de echipă al celor de la FC Olt, Alin Gligor, crede că lupta pentru play-off se va da până la finalul sezonului regulat. Fundașul central consideră CSM Râmnicu Vâlcea și Olimpia Satu Mare contracandidatele directe, cele două echipe fiind principalele urmăritoare ale grupării slătinene.

Pe loc de play-off, cu 19 puncte acumulate, la două lungimi distanță de CSM Râmnicu Vâlcea, FC Olt Slatina are misiunea, în meciurile rămase de disputat din retur, de a se menține în primele șase. Purtătorul banderolei de căpitan, Alin Gligor, se așteaptă la meciuri dificile, fiind de părere că lupta pentru play-off se va da până la final.

„Ne propunem să ne menținem în prima parte a clasamentului. Nu poți să-ți faci calcule, seria este imprevizibilă, CSM Râmnicu Vâlcea, Olimpia Satu Mare, care sunt în spatele nostru sunt echipe bune, dar sperăm să ne adjudecăm unul din primele șase locuri”, a declarat Gligor.

„Ne așteaptă o perioadă grea, dar important e să fim sănătoși”

Singurul integralist al echipei, fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Alin Gligor, se așteaptă la o perioadă solicitantă, având în vedere faptul că urmează cantonamentul montan.

„Am început cu antrenamente ușoare, dar urmează o perioadă grea, care nu place niciunui jucător de fotbal. Dar, trebuie să ne pregătim pentru a avea rezultate. Ne așteaptă o perioadă dificilă, de antrenamente prin zăpadă, va fi greu, dar important este să fim sănătoși, să fim feriți de accidentări, astfel încât să începem bine campionatul”, a mai spus fundașul central al celor de la Slatina.

Pe lângă faptul că a bifat toate minutele în actuala stagiune, purtătorul banderolei de căpitan al grupării FC Olt, Alin Gligor, a reușit să-și treacă și numele pe lista marcatorilor. Fundașul central a marcat, dintr-o lovitură liberă, în meciul contra arădenilor de la Șoimii Pâncota.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 13 Jan. 2015, 16:14 Seria 2
Pe aceeași temă