Gligor: „Ne-am îndeplinit obiectivul, dar ne dorim mai mult”

Marius ANGHEL 08 Apr. 2014, 11:43 Seria 2
Gligor:**

Purtătorul banderolei de căpitan al grupării FC Olt Slatina, Alin Gligor, își dorește o clasare cât mai bună în play-off.

După atingerea obiectivului, accederea în play-off, jucătorii divizionarei secunde slătinene își propun un parcurs cât mai bun. Căpitanul grupării FC Olt, Alin Gligor, este încrezător în potențialul echipei.

„Suntem foarte bucuroși că după victoria cu UTA am reușit să nu mai depindem de ultimul meci. Ne-am îndeplinit obiectivul stabilit în vară, dar ne dorim mai mult, sperăm să fim în primele trei. Nu am o favorită în prima etapă, toate șase sunt echipe bune, ceea ce îmi doresc este să nu fie o deplasare foarte lungă. Ne-ar avantaja să prindă play-off-ul Olimpia Satu Mare, însă eu, personal, am foarte mulți prieteni la Gloria Bistrița, sunt între ciocan și nicovală. Până la urmă să se califice echipa cea mai bună”, a declarat purtătorul banderolei de căpitan al celor de la FC Olt Slatina, Alin Gligor.

„Meciul cu FC Bihor vrem să fie unul frumos”

Căpitanul celor de la FC Olt Slatina, Alin Gligor, spune că meciul cu FC Bihor va fi abordat la victorie, chiar dacă este lipsit de miză.

„Meciul cu FC Bihor vrem să fie unul frumos, să-i bucurăm pe suporteri. Tot timpul intrăm cu gândul de a câștiga, sperăm ca oamenii să vină în număr mare la stadion, să ne adjudecăm cele trei puncte, să-i facem fericiți”, a mai spus fundașul central al gruprii slătinene, Alin Gligor.

Alin Gligor este singurul integralist din lotul echipei slătinene, bifând toate minutele din acest sezon. Fundașul central sosit în vară de la UTA Arad este indispensabil în echipa aflată sub comanda tehnicianului Dan Oprescu.

Sursa: Gazeta nouă

Foto: Viorel Muscă

Marius ANGHEL 08 Apr. 2014, 11:43 Seria 2
Pe aceeași temă