Gligor: „Lucrăm la relațiile de joc, să pregătim partea tehnico-tactică”

Marius ANGHEL 04 Feb. 2015, 16:03 Seria 2
Gligor:**

Purtătorul banderolei de căpitan în tabăra celor de la FC Olt, Alin Gligor, spune că până la startul minireturului este suficient timp pentru consolidarea relațiilor de joc, cu atât mai mult cu cât în lot nu există modificări importante.
 
Fundașul central al echipei slătinene consideră importante inclusiv rezultatele din amicale, chiar dacă principalul scop va fi cel al omogenizării relațiilor de joc. „Orice amical trebuie câștigat. Victoriile aduc victorii, ceea ce contează pentru moral, dar după cantonament, în care activitatea fizică a fost intensă, important este să stăm bine în teren, să ne consolidăm relațiile de joc. Am trecut cu bine peste pregătirea fizică din cantonament, care a fost solicitantă, acum vom pregăti partea tehnico-tactică”, a declarat Gligor.

„Am terminat pe șase, dar sunt echipe bune în spatele nostru”
 
Fundașul central al grupării slătinene se așteaptă la meciuri dificile în minireturul ce va urma. FC Olt a terminat pe loc de play-off, iar misiunea menținerii nu va fi ușoară. „Am terminat pe șase, dar sunt echipe bune în spatele nostru, fiecare s-a întărit, vor fi meciuri grele. Este bine că totul depinde de noi, nu suntem la mâna altor rezultate”, a mai spus Gligor.
 
Fundașul central Alin Gligor este singurul integralist al stagiunii de toamnă în echipa aflată sub comanda tehnicianului Dan Oprescu. Acesta are chiar un gol marcat în ultimul meci, cel cu Șoimii Pâncota.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 04 Feb. 2015, 16:03 Seria 2
Pe aceeași temă