Gigiu a bătut palma cu Minerul Lupeni

24 Jun. 2009, 15:15 Seria 2
Gigiu a bătut palma cu Minerul Lupeni

Petre Gigiu și-a prelungit contractul cu Minerul Lupeni, cel puțin la nivel declarativ, astfel că acesta va fi în noul sezon competițional în funcția de antrenor principal și nu consilier tehnic.

 

„În principiu m-am înțeles cu cei de la Lupeni așa că voi rămâne și pentru sezonul viitor tot la Minerul. Mai trebuie doar să semnez noul contract. Mă bucur că cei din conducere au vrut să colaborăm și pentru sezonul viitor”, a  afirmat tehnicianul.

 

Minerul Lupeni se va reuni pe data de 1 iulie, fiind una dintre grupările din liga a doua cu cea mai scurtă vacanță. „Avem multă treabă și nu ne permitem să pierdem timpul. Echipa se va reuni pe data de 1 iulie. Sper ca și jucătorii cărora le expiră contactele să se înțeleagă cu cei din conducere și să rămână la echipă. Eu am fost mulțumit de randamentul lor”, a afirmat Petre Gigiu.

 

Tehnicianul mai este de părere că echipa sa mai are nevoie de cel puțin 4-5 jucători. „Trebuie să acoperim posturile deficitare. Am avut probleme în campionat cu fundașii laterali, ne mai trebuie și un junior. Suntem în discuții cu o serie de jucători din liga a doua și  a treia, dar nu am luat nicio decizie. Totul depinde și de bugetul pe care echipa îl va avea în acest an”, a declarat Gigiu.

 

 

Articol scris de Loredana Juglea

24 Jun. 2009, 15:15 Seria 2
Pe aceeași temă