Gigi Alexandrescu: „Mingea e la finanțatori”

04 Aug. 2009, 15:53 Seria 2
Gigi Alexandrescu:**

 

 

„Nu pot să înțeleg cum a fost posibil ca din 2004 nimeni să nu realizeze că datoriile către stat ale FC Bihor trebuiau plătite. Și dacă aș avea o gogoșerie m-aș interesa cum stau cu plata către stat a taxelor și impozitelor”, a spus Gigi Alexandrescu cu referire la faptul că FC Bihor a început să acumuleze datorii încă de acum șase ani, fără ca fosta conducere a orașului și a județului să fi încercat rezolvarea problemei.

 

 

Gigi Alexandrescu a mai precizat că va anunța care îi este decizia sa privitor la continuarea activității la FC Bihor într-o conferință de presă programată pe 10 august. „Există posibilitatea să-mi depun demisia, pentru că nimic nu depinde de mine, ci de factorii decizionali care sunt finanțatorii, Consiliul Local și cel Județean. Din punctul meu de vedere, primarul Ilie Bolojan vrea să salveze clubul, însă nu am văzut nicio reacție din partea celor de la județ”, a spus președintele FC Bihor.

 

 

Credit pentru juniori

 

În altă ordine de idei, Alexandrescu a răspuns unor acuzații venite din presa locală, referitoare la faptul că FC Bihor a adus șapte jucători noi și că nu a mizat exclusiv pe juniorii deveniți în acest an campioni naționali. „Din contră! Eu am propus celor din AGA ca echipa să se bazeze pe nouă jucători deveniți în vară campioni naționali, performanță pentru care îi mai felicit o dată pe acești juniori. Dar am spus că nu ne putem menține în liga secundă numai cu juniorii și că 100% vom retrograda. Juniorii ar acumula experineță, costurile ar fi mai mici, iar într-un an sau doi am reveni în liga secundă cu aceiași copii, dar cu altă experiență”, a declarat Alexandrescu.

 

 

El a dat exemplul meciului de cupă în care FC Bihor II, cu juniorii campioni, a fost eliminată de o echipă din liga a III-a, FC Zalău, care folosit jucători în vârstă. „Am ținut să declar că am luat în considerare posibilitatea ca juniorii să fie prima opțiune, că nu-i nimic rău dacă am fi retrogradat, dar și că această propunere nu s-a finalizat. Aam spus asta pentru a demonstra că la FC Bihor e transparență 100%. Așa s-a trecut la etapa a doua, cu cei șapte jucători aduși recent, număr la care AGA ne-a spus să ne limităm”, a adăugat Alexandrescu.

 

Sursa: bihoreanul.ro

04 Aug. 2009, 15:53 Seria 2
Pe aceeași temă