Proiect nou în Giulești: „Cel mai târziu în ianuarie, Rapid va avea noi patroni”

Marius ANGHEL 18 Dec. 2013, 17:54 Liga 2
Proiect nou în Giulești:**

Rapid are mari probleme financiare, fiind nevoită să își vândă cel mai bun jucător pentru a supraviețui. Se pare că lucrurile se vor schimba radical.

Impresarul Florin Manea, fiul lui Nae Manea, a anunțat că cel mai târziu în luna ianuarie Rapid va avea alt acționariat. Nae Manea va fi viitorul președinte al clubului, iar Viorel Moldovan va continua ca antrenor al echipei.

„Poate de Sărbători, cel mai târziu în ianuarie, Rapid va avea noi patroni. Va fi un grup de investitori, fiecare potent financiar. Toți rapidiști, români, unii dintre ei trăiesc afară. Tata va fi președinte, Moldovan face parte din proiect și ar putea chiar să cumpere acțiuni. Din partea mea, Moldovan poate să rămână 10 ani antrenor, tata n-o să-l dea afară niciodată. În februarie suntem optimiști că vom scăpa de faliment și toate deciziile vor fi luate imediat după aceea”, a spus Florin Manea la radio gsp.

Impresarul a dezvăluit că bugetul echipei va fi de 4 milioane de euro, iar la echipa de juniori ar putea investi chiar Chelsea! „Bugetul va fi de 4 milioane de euro pe an. Avem nevoie de răbdare 3 ani, pentru ca apoi să avem o serie ca Lyon, 7 titluri la rând. În România, cu un asemenea sistem gândit de mine, eu voi fi consilier. Nu mă sperie decât CFR Cluj.

Am discutat cu cluburi mari, printre care Chelsea, să investească în centrul de copii și juniori și să aibă prioritate la transferurile celor mai talentați jucători”, a mai spus Florin Manea.

Marius ANGHEL 18 Dec. 2013, 17:54 Liga 2
Pe aceeași temă