Ghiță stă până în martie

24 Sep. 2011, 22:14 Seria 2
Ghiță** stă până în martie

Lovitură grea pentru FC Argeș. Echipa antrenată de Viorel Dumitrescu a primit răspunsul la RMN-ului căpitanului Daniel Ghiță. Suspect în momentul accidentării de entorsă la genunghi, fundașul dreapta al piteștenilor va fi nevoit să stea luni bune pe margine după ce medicii l-au diagnosticat cu ruptură a ligamentelor încrucișate. Cel mai probabil, jucătorul va reveni pe teren în returul campionatului.

Ghiță s-a accidentat la un duel aparent banal în etapa trecută în chiar primul minut al confruntării de pe teren propriu cu Gloria Bistrița, scor 1-3.

La finalul meciului cu Juventus, din această etapă, Viorel Dumitrescu era îngrijorat de accidentarea căpitanului și de lipsa unuia dintre cei mai experimentați jucători ai echipei sale. „Ghiță cred că stă până în martie. Are probleme cu încrucișatele”, a spus tehnicianul alb-violeților.

Înainte de a spune rezultatului RMN-ului, Dumitrescu era încrezător în privința revenirii cât mai repezi a lui Daniel Ghiță. „La meciul de la București nu va juca Daniel Ghiță în urma accidentării suferite în meciul cu Gloria Bistrița. Acesta va efectua un RMN și vom vedea cât va sta. Oricum, sper să primim un răspuns pozitiv pentru noi și să stea cât mai puțin departe de gazon pentru că avem nevoie de experiența unui jucător precum Daniel Ghiță.”, spunea acum câteva zile antrenorul piteștenilor.

Articol și foto de Marius ANGHEL

24 Sep. 2011, 22:14 Seria 2
Pe aceeași temă