Ghiț vrea 3 puncte la Deva: „Trebuie să jucăm fiecare meci la victorie”

25 Apr. 2012, 14:16 Seria 2
Ghiț vrea 3 puncte la Deva:**

În vederea etapei intermediare de astăzi din cadrul seriei vestice a Ligii a II-a la fotbal, FC Bihor a făcut deplasarea la Deva, pentru confruntarea cu echipa locală, Mureșul. Partida este programată cu începere de la ora 17.

În afară de Moraru, care este suspendat, „roș-albaștrii” nu se confruntă cu probleme de lot și sunt dornici să recupereze punctele pierdute în ultimele etape.

Antrenorul Gheorghe Ghiț susține că dacă elevii săi vor elimina greșelile făcute la disputa cu Chindia, atunci partida cu devenii poate fi tranșată în favoarea lor. „Trebuie să jucăm fiecare meci la victorie, de aceea este foarte important să obținem toate cele trei puncte la Deva. Eliminând greșelile pe care le-am făcut în jocul de acasă, sper să ne îmbunătățim evoluția”, a declarat tehnicianul orădean.

Înaintea confruntării, FC Bihor ocupă locul X, cu 27 de puncte, în timp ce devenii se situează pe poziția a XIII-a, cu 19 puncte.

Dacă Mureșul este amenințată cu retrogradarea, FC Bihor dorește reabilitarea după ultimele rezultate, tocmai de aceea se anunță o dispută interesantă.

Sursa: FC Bihor

25 Apr. 2012, 14:16 Seria 2
Pe aceeași temă