Ghinionistul Zăgrean: „Sper să mi se întoarcă norocul în campionat”

31 Jul. 2012, 14:58 Seria 2
Ghinionistul Zăgrean:**

Andrei Zăgrean este fără doar și poate cel mai ghinionist jucător de la Poli. De la începutul anului 2012 ghinioanele se țin lanț de jucătorul revenit la Timișoara după aventura nereușită la Sibiu, însă nici așa nu a scăpat de coșmarul accidentărilor stupide. Zăgrean a suferit o fractură de piramidă nazală și a evoluat câteva meciuri pentru Poli în sezonul tercut cu mască pe față, apoi și-a spart arcada, accidentare care l-a scos din ritm pentru câteva săptămâni, apoi s-a lovit la pomete, totul culminând cu o accidentare stupidă la sfârșitul săptămânii. La un antrenament, atacantul Politehnicii s-a lovit de cotul unui coleg și s-a ales cu o tăietură urâtă la buză, având nevoie de trei copci pentru a putea să-și continue antrenamentele. Cu toate acestea, Zăgrean e fericit că nu a fost mai rău.

„Poate îmi dă Dumnezeu pe altă parte noroc. Ă‚sta e fotbalul. Mă bucur totuși că nu e mai grav. Sper să nu se mai întâmple astfel de accidentări și sper să mi se întoarcă norocul în campionat”, a explicat atacantul venit în această vară de la Voința Sibiu.

Chiar dacă se antrenează cu Poli de trei săptămâni, Zăgrean încă nu știe dacă va rămâne la Poli, așteptând în continuare o ofertă concretă din partea noii conduceri.

„Vom vedea ce va fi, pentru că momentan nu au fost decât niște discuții. Ce s-a discutat trebuie aprobat în Consiliu. N-au fost negocieri propriu zise, ci o discuție în care fiecare parte și-a spus ce avea de spus. Nu pot să zic acuma că vreau să plec sau că vreau să rămân. Timpul le va rezolva pe toate”, a mai spus atacantul.

Acesta e conștient că pentru a o vedea pe Poli la anul în Liga 1 mai e nevoie de multă răbdare și muncă.

„La fotbal se poate să nu fie prea târziu reunirea și munca. Treaba a început să devină serioasă la Timișoara chiar dacă la început am lucrat în necunoscut. Eu cred că amânarea campionatului e foarte bună pentru noi. E greu de omogenizat un lot, dar dacă suntem jucători de valoare, ne putem adapta imediat”, a încheiat Zăgrean.

Sursa: tmpress.ro

31 Jul. 2012, 14:58 Seria 2
Pe aceeași temă