Ghinionistul Melcea

19 May. 2009, 19:56 Seria 2
Ghinionistul Melcea

Abia refăcut după o întindere care l-a făcut să piardă o bună parte din retur, mijlocașul vâlcean Iosif Melcea (23 ani) este nevoit să treacă peste o accidentare cumplită:  ruptură a ligamentelor încrucișate.

 

Ghinion teribil pentru micuțul mijlocaș de bandă dreaptă al echipei CSM Rm. Vâlcea, care a suferit săptămâna trecută la antrenamente o accidentare foarte gravă, ruptură a ligamentelor încrucișate. Astfel, tânărul fotbalist vâlcean va fi nevoit să stea pe tușă nu mai puțin de șase luni, urmând să rateze tot turul sezonului viitor!

 


„De doi ani tot am ghinion cu accidentările, și anul trecut am avut o fisură, dar acum e mult mai rău. M-am accidentat la antrenament, dintr-o dată am simțit că mi-a fugit genunchiul. Cred că eu și Stanca suntem jucătorii cei mai ghinioniști din echipă, că doar suntem amândoi vâlceni. Sper să mă fac cât mai repede bine și măcar din iarnă să fiu apt, să pot să joc din nou, asta îmi doresc cel mai
mult” a spus Melcea.

 

„Melcul”, așa cum îi spun colegii, urmează să fie operat miercuri  la Spitalul Floreasca din București, de către cunoscutul doctor ortoped Gabriel  Dinu.
 

 

Articol scris de Adi Georgescu
 

19 May. 2009, 19:56 Seria 2
Pe aceeași temă