Ghinion pentru Pavel! Mijlocașul a fost diagnosticat cu leziune de menisc

Marius ANGHEL 18 Sep. 2013, 17:08 Seria 2
Ghinion pentru Pavel!** Mijlocașul a fost diagnosticat cu leziune de menisc

Accidentarea suferită de mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Alin Pavel, în deplasarea de la CS Mioveni, este destul de gravă.

Schimbat în minutul 50, în urma durerilor resimțite, mijlocașul la închidere al celor de la FC Olt Slatina, Alin Pavel a fost supus unui control medical amănunțit.

Din păcate, problemele medicale sunt destul de serioase, acesta fiind diagnosticat cu o leziune a meniscului. Problemele acestuia au apărut din vară, după amicalul cu FC Balș, însă, după repausul recomandat de medici a revenit în echipă.

„Am făcut un RMN, e vorba de o leziune a meniscului, am avut o discuție cu medicul, o să iau un tratatment medicamentos, voi avea repaus, iar săptămâna viitoare voi mai face un RMN. Din amicalul cu FC balș am avut ceva probleme, am făcut repuas, m-am simțit bine, dar în repriza a doua cu CS Mioveni am simțit că nu mai pot călca. Sper să nu fie ruptură, deocamdată nu mă pronunț, în orice caz cele mai grele momente astea sunt, când nu poți juca din cauza unei accidentări”, a declarat mijlocașul central al celor de la FC Olt Slatina, Alin Pavel.

„Cu o atitudine bună, pe care sper să o avem, cred că luăm cele trei puncte”

Mijlocașul central al slătinenilor nu va putea evolua în meciul cu Gloria Bistrița, dar este încrezător că echipa are puterea de a obține punctele puse în joc.

„Jocul cu Bistrița va fi greu, mi se pare o echipă bine organizată, cu jucători cu experiență, o echipă care își dorește că termine în primele două locuri. Cu o atitudine bună, pe care sper să o avem, cred că luăm cele trei puncte pentru a avea liniște pe mai departe”, a spus mijlocașul despre meciul din runda actuală, cu Gloria Bistrița.

Cristopher Quist l-a înlocuit pe Pavel, după accidentare. Jucătorul de culoare a ratat stagiul pregătirii centralizate, din vară, din cauza unei accidentări suferite în stagiunea trecută.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 18 Sep. 2013, 17:08 Seria 2
Pe aceeași temă