Gheorghe Barbu: „Nu pleacă niciun jucător de la Deva”

08 Dec. 2008, 14:07 Seria 2
Gheorghe Barbu:

Oficialii grupării din Seria a II-a, Mureșul Deva au amânat ședința de analiză a parcursului echipei în turul campionatului și i-au chemat pe jucători la stadion și în această săptămână.
Foc și pară pe proprii elevii după usturătorul eșec din ultima etapă cu Internațional Curtea de Argeș (0-4), antrenorul Mureșului Deva, Gheorghe Barbu și-a schimbat radical tonul și spune că va cere conducătorilor să păstreze întreg lotul de jucători.

 

„Sper să nu pierdem nici un jucător în pauza de iarnă. E posibil să plece doar jucătorii care nu mai doresc să continue la Deva și cei cărora le expiră împrumuturile.  Împreună am adus echipa într-o situație delicată, împreună trebuie să găsim soluții și să muncim pentru a redresa ei. Cu toți suntem vinovați, jucători și antrenori ”, a spus Barbu.

 

La finalul turului Mureșul Deva se clasează pe locul 13 cu 21 de puncte și un pasiv de 6 puncte "la adevăr".
 

Final de tur dezastruos


Mureșul Deva a avut un final de tur catastrofat. Fără victorie în ultimele cinci etape "alb-roșii" au obținut doar două puncte din 15 posibile. Necazurile au început  după remiza albă, scor 0-0, de pe teren propriu cu UTA Arad din etapa  a 13-a și s-au amplificat runda următoare când a pierdut, scor 0-1, la Mechel Câmpia Turzii, în fața "lanternei roșii" din Seria a II-a. În etapa a 15-a, Mureșul a suferit prima înfrângere sub Cetate, 2-3 cu FC Drobeta.

După remiza din penultima etapă, scor 0-0, cu Universitatea Cluj, devenii au suferit cea mai dură înfrângere în meciurile de pe teren propriu, de la promovarea în liga secundă, în vara lui 2007, scor 0-4, cu Internațional Curtea de Argeș.

 

Articol scris de Sami Tamaș
 

08 Dec. 2008, 14:07 Seria 2
Pe aceeași temă