Gheorghe Barbu : „Bine că s-a încheiat turul, pentru că eram în genunchi”

Medrea Nicoleta 30 Nov. 2008, 19:43 Seria 2

Fără victorie în ultimele cinci etape Mureșul Deva a încheiat turul campionatului în genunchi fiind umilit pe teren propriu, scor 0-4, de nou promovata Internațional Curtea de Argeș.

Echipa antrenată de Gheorghe Barbu a fost mitraliată sâmbătă pe stadionul "Cetate" în fața propriilor suporteri și a contabilizat a opta înfrângere în campionat și al cincilea meci consecutiv fără victorie.

După perioada de tatonare în care Bițiș (12) și Itu (18) au încercat să dea prima lovitură, cu capul, scorul a fost deschis de Marian Constantinescu. Mijlocașul Interului l-a învins pentru prima dată pe Rahoveanu cu un șut din prima de la 10 metri la capătul unei faze în care fundașii deveni Ovidiu Moldovan și Pisoiu au fost scoși din joc de pasa inteligentă a lui Vezan (19). Mureșul a răspuns cu ghiuleaua expediată de Pisoiu care a izbit viclu porții apărate de Pampea (22). Nici Adrian Bud nu a avut mai mult noroc mingea reluată din centrul careului mare a izbit în plin bara transversală și a revenit în teren (27). În avantaj pe tabelă oaspeții au jucat pe cartea contraatacului iar până la pauză au mai irosit două mari ocazii de a-și mări avantajul însă de fiecare dată Rahoveanu a intervenit salvator: la blocat pe Jianu în careul mic (32) și a deviat peste torpila lansată de Vezan de la 30 de metri (40).

Repriza secundă a fost fără istoric. Golul doi semnat tot de Marian Constantinescu, preluare și șut în stânga lui Rahoveanu (55), a bulversat total tabăra Devei care nu a mai contat în joc. Până la final Inter Curtea de Argeș a făcut spectacol iar Mureșul act prezență. Vezan a reușit și el să o trimită în ațe după ce i-a furat mingea lui Ovidiu Moldovan la 20 de metri de poartă (67) iar Dicu a făcut 4-0 după ce a marcat un eurogol – șut la vinclu din colțul careului mare (70).

"Bine că s-a încheiat turul, pentru că eram în genunchi. Azi am fost umiliți și nu ne va fi ușor să trecem peste această înfrângere. Majoritatea jucătorilor sunt blazați, nu pot mai mult. Mulți dintre ei ne vor părăsi în această iarnă"
Gheorghe Barbu, antrenor Mureșul Deva

"Nu există un secret al succesului. Am o echipă adevărată și pe teren și în afara lui iar cu o conducere administrativă puternică ca a noastră este ușor să faci performanță"
Ștefan Stoica, antrenor Inter Curtea de Argeș

Medrea Nicoleta 30 Nov. 2008, 19:43 Seria 2
Pe aceeași temă