Gaz Metan a găsit soluția câștigătoare pentru derby-ul cu Poli

12 Apr. 2012, 17:03 Seria 2
Gaz Metan a găsit soluția câștigătoare** pentru derby-ul cu Poli

Fost jucător la Poli Timișoara, în perioada 2005-2007, ardeleanul Adrian Olah speră să-și învingă fosta echipă și să sărbătorească victoria alături de actualii suporteri.

Suspendat, Olah n-a evoluat în meciul-tur, pierdut toamna trecută la Timișoara (1-2), dar va avea drept de joc vineri, de la ora 18, în derby-ul de pe „Municipalul” severinean. „Poli a reprezentat o perioadă frumoasă a carierei mele, dar acum sunt la Gaz Metan Severin și vreau să câștig. E foarte importantă victoria pentru noi și speră să o obținem, pentru a ne păstra locul trei. Ne despart 12 puncte, iar Timișoara e greu de ajuns în clasament, dar nu e imposibil de învins. Jucăm acasă și sper ca publicul să vină în număr cât mai mare și să ne susțină, fiindcă avem nevoie și de sprijinul lor. Îmi doresc să facem un meci frumos, iar la final să ne bucurăm alături de suporterii noștri”, a spus Olah.

Ambele combatante de vineri vin după remize albe. Dacă Gaz Metan a obținut etapa trecută doar un punct în deplasarea de la FC Olt, Poli Timișoara n-a reușit să învingă Unirea Alba Iulia, pe propriul teren. „Fiecare meci e greu. Timișoara e o echipă bună, dar sper să câștigăm și să fie un meci cu goluri. Nici noi, nici ei, nu am marcat etapa trecută. Noi am întâlnit o echipă care a făcut antijoc, care a jucat la 0-0. Nu am avut prea multe ocazii la Piatra-Olt, dar cu puțin noroc puteam câștiga. Acum va fi un meci deschis”, a completat Olah.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

12 Apr. 2012, 17:03 Seria 2
Pe aceeași temă