Gavrilescu nu se mai regăsește în proiectul Olimpiei: „A intervenit și o saturație, o nevoie de schimbare”

Marius ANGHEL 02 Jul. 2014, 19:01 Seria 2
Gavrilescu nu se mai regăsește în proiectul Olimpiei:**

Unul dintre cei mai constanți jucători de la Olimpia, mijlocașul Dan Gavrilescu recunoaște că n-ar spune nu unei oferte venită de la un alt club. Chiar dacă mai are contract încă un an cu gruparea fanion a județului Satu Mare, Gavrilescu e convins că ar găsi înțelegere din partea conducerii dacă va apărea în această perioadă o ofertă concretă.

Sunt într-o vacanță activă, deoarece la mine nu există pauză, sunt mereu în mișcare. Am tot auzit că mă văd toți transferat de aici. Nu am nicio oferta concretă, nu mă dorește nimeni, însă nu ascund nici faptul că îmi doresc sa plec de la Olimpia” a spus Gavrilescu .

„Am avut continuitate, mă aflu la o maturitate care, zic eu, îmi dă dreptul să sper la mai mult, atât financiar, cât și profesional! Am o relatie bună cu conducatorii, sper să găsesc înțelegere din partea lor. Sunt aici de trei ani și jumatate, timp în care consider că fotbalistic mi-am făcut datoria”, a mai adăugat mijlocașul sătmărean care recunoaște că a ajuns la saturație și că nu se mai regăsește în proiectul Olimpiei.

„A intervenit și o saturație, o nevoie de schimbare, plus că nu simt că mă mai regăsesc în proiectul Olimpia Satu Mare 2010” a mai spus Gavrilescu, cel care nu a vrut să discute despre schimbările de pe banca tehnică survenite în această săptămână. „Nu vreau sa comentez prea mult acest aspect până ce nu devin certitudini. Oricine ar veni le doresc multă sănătate și multă baftă în îndeplinirea obiectivelor propuse la Olimpia. Mai multe nu va pot spune pentru că, momentan, nu știu încotro se îndreaptă mintea și cariera mea” a încheiat mijlocașul de 27 de ani.

Sursa: Gazeta de Nord-Vest
Foto: Adam Kiss

Marius ANGHEL 02 Jul. 2014, 19:01 Seria 2
Pe aceeași temă