Gavrilescu nu mai joacă în acest sezon după suspendarea cu CSM. „Șoimii” îl reactivează pe Monac

Marius ANGHEL 23 Apr. 2015, 14:42 Seria 2

Șoimii Pâncota are jucătorii numărați pentru partea a doua a play-out-ului ligii secunde. Cel puțin la meciul de sâmbătă de la Râmnicu Vâlcea, „alb-negrii” nu pot conta pe patru fotbaliști suspendați: Rusu, Suciu, Bulzan și Gavrilescu și patru accidentați: Mihai, Voinea, Sălăjan și Cioablă.

Ca urmare a acestei situații disperate, „oficialii” grupării din Podgorie l-au reactivat pe Cristian Monac (foto interior 1), care părăsise pe finalul turului echipa, fiind plecat o bună perioadă de timp în străinătate. „În acte a rămas jucătorul nostru, așa că l-am rechemat la program. Are deja trei antrenamente cu noi, din punct de vedere fizic cred că ar putea rezista 30-40 de minute pe teren. S-ar putea să contez pe el chiar la meciul de la Râmnicu Vâlcea, unde am nevoie de jucători de genul lui, rapizi și agresivi”, a mărturisit Ionuț Popa.

Fostul mijlocaș lateral al UTA-ei ar putea apărea chiar pe banda unde Dan Gavrilescu (foto interior 2) a fost mai de fiecare dată folosit ca titular în acest an, dar de unde a dispărut definitiv în urma deciziei Comisiei de Disciplină a Federației Române de Fotbal. Ca urmare a loviturii aplicate lui Codin în meciul de sâmbăta trecută cu vâlceanii, gest după care a și fost eliminat de pe teren în finalul primei reprize, fostul fotbalist al Olimpiei Satu Mare a fost suspendat trei etape și amendat cu 2.500 de lei. Prin urmare, campionatul lui Gavrilescu s-a terminat deja, președintele Pavel Piroș anunțându-l deja și că va trebui să-și achite din propriul buzunar amenda.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 23 Apr. 2015, 14:42 Seria 2
Pe aceeași temă