Gavrilescu pleacă de la Olimpia după patru ani: „Nu mai puteam continua împreună”

Gavrilescu pleacă de la Olimpia după patru ani:**

După patru ani petrecuți la Olimpia, timp în care a contribuit la promovarea echipei din liga a 4-a până în liga a 2-a, mijlocașul Dan Gavrilescu se desparte de gruparea fanion a județului Satu Mare.

Despărțirea a fost anunțată oficial ieri într-o conferință de presă când președintele Dan Băbuț și mijlocașul Dan Gavrilescu au ținut să arate și care au fost motivele divorțului.

„De comun acord am ajuns la o înțelegere că e mai bine ca drumurile noastre să se despartă momentan. Au fost niște discuții în contradictoriu în decembrie după meciul cu Mioveni la care au asistat și alte personae din anturajul clubului și cred că după acel episod nu mai puteam continua împreună. Gavrilescu e un jucător bun, ne-a ajutat enorm în acești ultimi patru ani. Are deja oferte de la echipe de liga a 2-a și îi doresc success” a punctate președintele Dan Băbuț, care a admis că pe viitor nu exclude o posibilă revenire a mijlocașului la Satu Mare. „E tânăr și cine știe ce ne rezervă viitor. Dar pentru momentul de față e mai bine să ne despărțim” a mai spus Băbuț.

Gavrilescu: „E o despărțire fără scandal și e bine că nu am ajuns la memorii și pe la comisiile FRF”

De partea cealaltă, Gavrilescu a recunoscut că îi vine greu să se despartă de Olimpia, echipă la care s-a format și care l-a ajutat mult în viață. „Dar Olimpia va merge mai departe, cu sau fără Gavrilescu, așa cum Gavrilescu va merge mai departe, cu sau fără Olimpia”, a declarant de acum fostul mijlocaș al galben-albaștrilor, care recunoaște că e în discuții cu echipe din liga a 2-a și din liga a 3-a. „Sper să aleg varianta cea mai bună pentru mine. Sunt la vârsta la care mai am încă multe de demonstrat în fotbal. E o despărțire fără scandal și e bine că nu am ajuns la memorii și pe la comisiile FRF. Consider că suntem niște oameni civilizați și că e bine să lași loc de bună ziua” a mai adăugat Dan Gavrilescu, acesta mulțumind la finalul întâlnirii cu presa colegilor, antrenorilor și suporterilor pentru că i-au suportat unele ieșiri în decor. „Le cer scuze dacă pe unii i-am jignit” a încheiat Gavrilescu.

Conform site-ului transfermarkt.co.uk, cota de piață a lui Gavrilescu e de 160.000 euro. Gavrilescu s-a lansat la LPS-Olimpia și a mai jucat pentru Gloria Bistrița și Șimleul Silvaniei. În sezonul 2014-2015 a evoluat în 12 partide pentru Olimpia și a marcat un gol.

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

Pe aceeași temă