Gânduri de promovare

17 Dec. 2008, 10:14 Seria 2
Gânduri de promovare

După ce și-au cumpărat un loc în seria a II-a a ligii secunde, târgumureșenii au depășit toate așteptările și sunt în cărți pentru un loc în Liga I. Investițiile în transferuri au fost zero, susțin oficialii echipei.

„Sunt mulțumit în linii mari de parcursul echipei. Dacă vom avea un culoar favorabil nu ne vom la o parte din calea promovării”, a anunțat antrenorul Cosmin Bodea.

FCM Târgu Mureș s-a aliniat la startul campionatului cu o echipa condamnată să lupte pentru menținerea în liga a II-a, dar șefii grupării târgumureșene s-au văzut nevoiți să pregătească documentele necesare dosarului de licențiere pentru următorul sezon al Ligii I. „La începutul sezonului nu se se gândea că vom termina atât de sus. Cred că orașul are forța pentru a susține o echipă în Liga I. S-au făcut demersurile pentru completarea dosarului de licențiere și nu cred că vor fi probleme”, a mai spus Cosmin Bodea, care nu a pierdut nicio partidă pe teren propriu în tur.

„3 favorite: Alba, UTA și Vâlcea”



Orădeanul de pe banca echipei din Târgu Mureș susține că seria a II-a nu are un lider autoritar și că lupta pentru primele două locuri va fi strânsă până la finele campionatului. „E o serie echilibrată, cu șapte echipe care se luptă pentru primele locuri. Câțiva pași greșiți te pot arunca sub locul zece. Favorite le văd pe Alba-Iulia, UTA și Râmnicu Vâlcea”, a apreciat Bodea.

Până la reunirea lotului, oficialii echipei speră să transfere un vârf și un mijlocaș.

Magazin oficial pentru Alba Iulia

Din primăvară conducerea albaiulienilor vrea să deschidă un magazin în care se vor comercializa obiecte cu însemnele Unirii (tricouri, fulare, șepci, pixuri și brichete). “Suntem aproape de Liga I și vrem ca suporterii să aibă de unde să-și poată achiziționa produsele clubului”, a spus președintele executiv Nicu Lupu.


1 milion de euro este bugetul grupării din Târgu-Mureș

17 Dec. 2008, 10:14 Seria 2
Pe aceeași temă