Furtună pe Mureș

Liga2.ro 18 Apr. 2009, 13:41 Seria 2
Furtună pe Mureș

După 1-2 cu Mureșul Deva, la Tg. Mureș a fost cu adevărat “Săptămâna Patimilor”. Atât managerul Claudiu Maior, cât și antrenorul Cosmin Bodea și-au certat aspru jucătorii.

A fost suficient un eșec, primul din acest retur, pentru ca atmosfera în vestiarul mureșenilor să-și schimbe culoarea de la rozul începutului de sezon la un cenușiu care anunță furtună. Managerul Claudiu Maior nu a suportat afrontul de marți, de la Deva, iar a doua zi a intrat foc și pară în vestiarul alor săi. Nimeni nu a scăpat de gura șefului, nici măcar atacanții.

“Mă, voi, când sunteți în careu, să dați cum puteți la poartă, chiar și cu șpițul, numai să fie gol. Nu vreau ratări frumoase”, a tunat șeful “portocaliilor”, anunțând și că se gândește la blocarea contractelor.

Până una, alta însă, i-a anunțat pe fotbaliști că prima pentru meciul de azi, de pe teren propriu, cu “lanterna” Mechel este la pachet cu cele pentru jocurile cu FC Drobeta (în deplasare) și “U” Cluj (acasă). Pachetul de trei victorii va fi răsplătit de șefii lui FCM cu câte 3.000 de euro de titular.

Pe de altă parte, nici antrenorul Cosmin Bodea nu a lăsat biciul în cui după eșecul cu Mureșul Deva, iar elevii săi au avut parte de antrenamente după manual înaintea jocului de azi cu Mechel, în care victoria este vitală pentru mureșeni.

16 puncte a cucerit FCM Tg. Mureș în primele șapte runde din 2009, recoltă cu care se clasează pe locul 2 într-un clasament neoficial al returului

Articol scris de Cristian Cucolaș

Liga2.ro 18 Apr. 2009, 13:41 Seria 2
Pe aceeași temă