FRF nu s-a pronunțat nici de această dată în privința dreptului la promovare a CS Universității

Marius ANGHEL 10 Jun. 2014, 21:43 Seria 2
FRF nu s-a pronunțat nici de această dată** în privința dreptului la promovare a CS Universității

Comisia de Disciplină a rămas în pronunțare pentru data de 18 iunie în legătură de excepțiile invocate prin întâmpinare, precum și de documentele depuse în dosar de Clubul Sportiv U Craiova, informează frf.ro.

„La termenul de azi, 10 iunie 2014, părțile au dezbătut excepțiile invocate de Clubul Sportiv U Craiova, comisia rămânând în pronunțare asupra acestora pentru data de 18 iunie 2014, dată până la care părțile pot depune concluzii scrise. De asemenea, comisia a acordat termen pentru mâine, 11 iunie 2014, în vederea dezbaterii excepției invocată din oficiu”, informează frf.ro.

La 6 iunie, Comisia de Disciplină a acordat un nou termen pentru data de 10 iunie, la cererea CSM Râmnicu Vâlcea și ASA Târgu Mureș, pentru a lua la cunoștință de excepțiile invocate prin întâmpinare, în cadrul ședinței, precum și de documentele depuse în dosar de Clubul Sportiv U Craiova

ASA Târgu Mureș și CSM Râmnicu Vâlcea contestă promovarea echipei CS Universitatea Craiova în Liga I.

CS Universitatea a obținut promovarea din punct de vedere sportiv, dar Comisia de Disciplină a FRF urmează să ia o decizie în privința clubului oltean. Comisia trebuie să se pronunțe, la solicitarea conducerii FRF, asupra îndeplinirii sau neîndeplinirii condițiilor de promovare în Liga I de către gruparea olteană, care este afiliată doar provizoriu.

Situația CS Universitatea Craiova este neclară deoarece Statutul FRF prevede la articolul 54, punctul 2 că „pentru a promova într-un eșalon competițional superior calitatea de membru afiliat al unui club trebuie să aibă o durată – în momentul începerii sezonului competițional următor – de cel puțin trei ani consecutiv”.

În 28 aprilie, președintele FRF, Răzvan Burleanu a anunțat că dreptul de promovare al echipei CS Universitatea Craiova va fi stabilit printr-o decizie a Comisiei de Disciplină a FRF.

Articol scris de Luminița TURCU (Mediafax)

Marius ANGHEL 10 Jun. 2014, 21:43 Seria 2
Pe aceeași temă