Fotbal pe burta goală

17 Nov. 2008, 21:22 Seria 2

Fotbaliștii lui Mihali nu au primit decât o primă de joc în acest sezon, după victoria cu Unirea Alba Iulia.

Regulamentul de premiere adoptat de șefii lui “U” a provocat nemulțumire în vestiarul “șepcilor roșii”. Acesta prevede ca jucătorii să fie răsplătiți pentru rezultate pozitive doar dacă ocupă unul din primele șase locuri din clasament. “Regulamentul poate că este văzut de unii mai ciudat, dar e făcut să stimuleze performanța”, a admis directorul executiv al echipei, Ioan Mărginean.

În acest tur, clujenii au luat primă numai pentru victoria din etapa a 6-a cu Unirea Alba Iulia, la insistențele lui Dorinel Munteanu, deși atunci echipa era abia pe locul 8.
De atunci, “U” a avut rezultate dezamăgitoare, fiind în acest moment pe locul 14, cu șanse minime de a mai ajunge în acest tur pe una din primele șase poziții.

Pe lângă această probleme, mai mulți jucători nu și-au primit încă ratele din contract în ultimele luni. Unii dintre ei își pot depune pe 20 noiembrie memorii pentru a deveni liberi de contract, intrucât se vor împlini 60 de zile de când nu au mai fost plătiți.

7 jucători pot depune memorii pentru a deveni liberi de contract: Suller, Bundea, Edvan, Vădana, Fărcuță, Văscan și Crușoveanu

17 Nov. 2008, 21:22 Seria 2
Pe aceeași temă