Fotbal de vacanță

02 Dec. 2008, 13:53 Seria 2

La finalul partidei dintre Arieșul Turda și FC Unirea Alba Iulia, contând pentru ultima etapă a turului Ligii secunde, elevii lui Aurel Șunda au primit liber până miercuri, atunci când se vor prezenta la arena din Cetatea Marii Uniri în vederea meciului amical care va avea loc cu începere de la ora 14:00, în compania celor de la Voința Sibiu (Liga a IV-a).

 

"Deocamdată nu știm exact unde vom juca, totul depinde de vremea de afară însă sperăm să putem evolua fie pe terenul I, fie pe terenul II al Stadionului «Cetate»", a punctat Ioan Vlad, organizatorul de competiții al "alb-negrilor".

 

Altfel, uniriștii mai au în program până la plecarea în vacanță (n.r. stabilită pentru data de 11 decembrie după banchetul de sfârșit de an organizat la "Hanul cu berze") încă trei partide de verificare, programul jocurilor fiind următorul: joi (4 decembrie) sau vineri (5 decembrie) cu Gaz Metan Mediaș (Liga I), marți (9 decembrie) cu Dacia Orăștie (Liga a III-a), miercuri (10 decembrie) cu o echipă din zonă, Minaur Zlatna sau Metalul Aiud (Liga a IV-a).

 

Articol scris de Dan Udrea

 

02 Dec. 2008, 13:53 Seria 2
Pe aceeași temă