Flavius Cuedan are ruptură fibrilară și ratează meciul cu Fortuna

Marius ANGHEL 15 Oct. 2014, 14:09 Seria 2
Flavius Cuedan are ruptură fibrilară** și ratează meciul cu Fortuna

Folosit pe banda stângă de tatăl său în meciul cu FC Caransebeș, Flavius Cuedan are marele merit de a fi centrat la golul ce a deschis „balul”. Pe la mijlocul primei reprize, talentatul mijlocaș a simțit dureri muscular la piciorul drept, însă a strâns din dinți până după golul doi al Pâncotei, din debutul părții secunde.

Un examen amănunțit efectuat marți dimineață a relevant o ruptură fibrilară la nivelul inghinalilor de mici diminensiuni, dar care îl scoate în proporție de 99% din circuit pentru confruntarea din weekend cu AFC Fortuna. „S-ar putea ca această accidentare să mi se tragă de la faptul că am forțat revenirea pe gazon după problema de la mandibulă avută în debutul pregătirii de vară. Dar, fac tratament zilnic la maseurul Călin Petrică, cred că mă voi pune pe picioare rapid. Cu Poli sper să fiu apt și împreună cu băieții să repetăm victoria din meciul de Cupă”, a mărturisit fotbalistul de 21 de ani.

În schimb, Gabriel Siminic, ieșit și el de pe teren șchiopătând după lovitura în mușchi primită de la Alex Manea, ar trebui să fie la dispoziția lui Cuedan pentru confruntarea de sâmbătă dimineață, de la ora 11:00.

Bulzan și Burian reintră și ei în program normal din această săptămână, însă e greu de crezut că vor fi utilizați contra Fortunei. Issa e și el incert, în timp ce Adi Rusu a încheiat demult socotelile cu acest tur de campionat.

Sursa: Sport9

Marius ANGHEL 15 Oct. 2014, 14:09 Seria 2
Pe aceeași temă