Fl. Dan poate ajunge la Bistrița

18 Jun. 2009, 15:55 Seria 2
Fl. Dan poate ajunge la Bistrița

Ultimul nou-venit în tabăra uniristă în intersezon, transfer perfectat după prima etapă a returului, mijlocașul Florin Dan a marcat de 3 ori în cele 13 partide disputate în tricoul nou-promovatei în Liga 1. În momentul când a parafat înțelegerea cu „alb-negrii”, fotbalistul ce evoluase la UTA Arad a solicitat stipularea în contract a paragrafului conform căruia poate pleca de la FC Unirea, în orice moment, în cazul în care returnează toți banii încasați în perioada petrecută la Alba Iulia.

 

„Sunt sub contract cu Unirea încă un an de zile, până în vara anului 2010, fără nici o renegociere. Normal că mi-aș dori să evoluez în continuare la Alba Iulia, am întâlnit aici un grup extraordinar și am făcut performanță”, a spus fotbalistul clujean.

 

 

Conform unor calcule, în discuție pentru a putea părăsi gruparea din Cetatea Marii Uniri ar fi vorba de o sumă cifrată între 15.000-20.000 euro, iar zvonurile indică faptul că Florin Dan este curtat de Gloria Bistrița, dar și de echipe din Austria sau Germania.

 

„Nu-mi plac speculațiile și supozițiile, fără suport real. Personal, repet, aș continua măcar un sezon la Unirea. Eventualele oferte o să le iau în calcul doar dacă ar fi foarte mulți bani la mijloc, cu un contract net peste cel actual. Dacă aș primi o propunere apropiată financiar, sau puțin superioară, atunci, e clar că o voi refuza”, a conchis fotbalistul în vârstă de 30 de ani, ce a strâns 86 de partide în Divizia A și 6 goluri (între care 2 marcate în 2005, când se afla sub comanda lui Șunda, la partida CFR Cluj – FC Unirea 2-1, chiar împotriva actualei echipe).

 

Să mai adăugăm faptul că uniriști îl așteaptă la reluarea pregătirilor, în 24 iunie, la ora 18.00, pe jucătorul Gabriel Petrovici (Minerul Mehedinți). Acesta este în vârstă de 24 ani, poate evolua fundaș sau mijlocaș central și în prezent este plecat cu Selecționata de amatori a Olteniei în Croația, la turneul final al Cupei Regiunilor.
 

 

Sursă: ziarulunirea.ro
 

18 Jun. 2009, 15:55 Seria 2
Pe aceeași temă