Firțulescu: „Mă bucură revenirea Universității, le doresc multă baftă”

Marius ANGHEL 29 Mar. 2013, 16:15 Seria 2
Firțulescu:** „Mă bucură revenirea Universității, le doresc multă baftă

Cariera mijlocașului Dragoș Firțulescu este legată de Universitatea Craiova, club pentru care a evoluat în perioada 2006-2011. Vestea revenirii Științei nu l-a lăsat indiferent pe fotbalistul de 24 de ani, însă acesta s-a arătat preocupat, în acest moment, de evoluția sa la FC Olt Slatina, echipă pentru care a semnat în această iarnă.

Universitatea Craiova a făcut, în aceste zile, primii pași către revenirea pe scena fotbalului românesc. Oficialii clubului din Bănie și-au anunțat intenția de a înscrie echipa în Liga a II-a, în stagiunea viitoare, din staff urmând să facă parte două foste glorii, Ilie Balaci și Aurel Țicleanu. Fotbalist ce a îmbrăcat tricoul Științei, mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Dragoș Firțulescu, a vorbit despre echipa sub culorile căreia a făcut primii pași în fotbal.

„Este normal să mă bucure revenirea Universității Craiova. Acolo am copilărit, este ceva firesc, este ca și cum s-ar întoarce părinții mei de peste hotare, este important pentru toți cei care iubesc Craiova. Pentru mine este important să îmi fac treaba la FC Olt, îmi doresc să am rezultate cât mai bune, să intru în atenția cluburilor mari, cât despre Universitatea Craiova, le doresc multă baftă, mult succes, să revină cât mai repede”, a spus mijlocașul de 24 de ani.

Întrebat dacă ar da curs unei eventuale oferte venite din Bănie, acesta a precizat: „Am meci duminică, mă gândesc la asta, trebuie să îmi fac treaba aici, să demonstrez că merit să joc pentru Universitatea Craiova sau pentru alte cluburi”.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 29 Mar. 2013, 16:15 Seria 2
Pe aceeași temă