Firțulescu, argint viu pe banda dreaptă: „Mi-am recăpătat încrederea într-un moment greu al carierei”

Marius ANGHEL 25 Nov. 2013, 13:54 Seria 2
Firțulescu, argint viu pe banda dreaptă:** „Mi-am recăpătat încrederea într-un moment greu al carierei

Cel mai activ utist în deplasarea de două acte de la Târgu Mureș a fost Dragoș Firțulescu. „Mijlocașul de buzunar” i-a dat serios de furcă adversarului direct, Szilagy, dar și portarului Caparco, care a respins cu dificultate șuturile „textilistului”.

„E meritul antrenorului că am ajuns din nou la un nivel bun și că mi-am recăpătat încrederea într-un moment greu al carierei mele. Prin antrenamente și jocuri, încep să mă simt din ce în ce mai bine și cred că mă fac util echipei. La Târgu Mureș am fost trimis pe dreapta și mi-a plăcut postul. Păcat că nu am înscris, poate dacă nu s-ar fi interupt meciul sâmbătă…”, spune „Piticul”.

Într-adevăr, nu doar Firțulescu, ci și restul arădenilor au fost ușor sub ritm duminică, iar tehnicul mijlocaș are și o explicație: „Numai cine nu joacă fotbal nu știe cât de greu este să-ți revii după efort și să intri din nou pe teren cu aceeași concentrare și determinare după nici 24 de ore de la întreruperea meciului. A durat mai mult încălzirea decât partida în sine, e foarte neplăcut, chiar ciudat. Trebuie să ne mulțumim cu un punct, deși, după s-a jucat sâmbătă seara, cred că se putea mai mult”.

Decarul „alb-roșiilor” speră să vină vremuri mai bune în Calea Aurel Vlaicu din toate punctele de vedere. „Noi, jucătorii și antrenorii ne sacrificăm cât putem. Am demonstrat și o să mai demonstrăm lumii întregi că ne pasă de UTA, de suporterii ei și de Arad în general. Până la urmă, cineva ne va aprecia și nouă eforturile și cred că dintre oamenii de afaceri arădeni. Oricât am dori să nu ne gândim deloc la bani, se știe că avem și noi familii, avem de plătit facturi, iar Sărbătorile de iarnă vin și pentru noi”, a concluzionat Dragoș Firțulescu.

„A fost cel mai bun meci al lui Dragoș la UTA. Începe să devină acel fotbalist pe care-l cunoșteam eu la Craiova, dar trebuie să muncească în continuare pentru a crește și mai mult în joc”, a comentat și Eugen Trică.

SursA: Sport Arad

Marius ANGHEL 25 Nov. 2013, 13:54 Seria 2
Pe aceeași temă