Final de sezon pentru portarul accidentat al Vâlcii. „Am o ruptură musculară serioasă, de 3,91 centimetri, și un hematom mare”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 26 Apr. 2016, 12:14 Seria 2
Final de sezon pentru portarul accidentat al Vâlcii.**

Portarul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Dragoș Geantă, a fost consultat zilele trecute de către medicul CS U Craiova, Claudiu Stamatescu. Verdictul nu a fost unul îmbucurător, goalkeeperul originar din Râmnicu Vâlcea fiind nevoit să își continue pauza, cauzată de accidentarea care l-a ținut pe tușă în a doua parte a sezonului.

„Am o ruptură musculară serioasă, de 3,91 centimetri. Am și un hematom mare, care trebuie eliminat, o să fac și injecții. Cred că actualul sezon este încheiat pentru mine”, a explicat portarul Vâlcii.

Din dorința de a își ajuta echipa, Dragoș Geantă și-a grăbit revenirea pe teren, iar accidentarea a recidivat. „Îmi doream mult să joc, am forțat la meciul cu U Cluj și atunci, accidentarea s-a agravat. Ulterior, după venirea noului antrenor, am vrut să îmi reiau antrenamentele, dar la fel, ruptura musculară s-a accentuat”, a mai spus inimosul portar.

În actualul sezon, Dragoș Geantă are cinci meciuri pentru CSM Râmnicu Vâlcea, doar unul disputat în acest an, cel de la Jucu, 1-1 cu „U” Cluj, atunci când s-a și accidentat.

De când s-a accidentat, în lotul CSM-ului s-a regăsit ca portari Călin Fildan, antrenorul Robert Tufiți, cât și juniorul Alexandru Marinoiu.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 26 Apr. 2016, 12:14 Seria 2
Pe aceeași temă