Fețe noi la reluarea antrenamentelor lui ACS Poli

Marius ANGHEL 08 Nov. 2012, 16:57 Seria 2
Fețe noi** la reluarea antrenamentelor lui ACS Poli

Timișorenii pregătiți de Valentin Velcea au revenit în iarbă după bine meritata pauză primită în urma succesului de la Tg. Mureș. La antrenamentele lui ACS Poli a fost prezent și un nou tânăr, care însă nu face obiectul unei mutări, dar și mijocașul Darius Rogozinaru, accidentat în vară.

Singura trupă bănățeană din primele două eșaloane la fotbal și-a reluat pregătirea marți, deși vor avea pauză în campionat, „alb-negri” nu vor sta ci vor disputa sâmbătă un amical la Sânnicolau. Atmosfera e bună dar Valentin Velcea nu și-a lăsat jucătorii să se relaxeze, cerându-le să dea maximum la fiecare execuție, altfel aceștia suportă consecințele. La antrenament a fost prezent și un tânăr jucător din America, Raul, care a fost și în atenția Coronei Brașov în vară, dar antrenorul lui ACS Poli a lăsat să se înțeleagă că acesta e departe de pretențiile clubului timișorean. De altfel tânărul de 21 de ani părea să țină greu pasul din punct de vedere fizic cu ceilalți jucători.

De câteva zile a început să facă alergări ușoare și fostul recășean Darius Rogozinaru. Mijlocașul de 27 de ani recuperându-se după operația suferită la ligamentele încrucișate în luna august. Accidentarea a avut loc la amicalul din presezon cu Luceafărul.

„Este al patrulea meci în care revenim după ce suntem conduși”

Antrenorul timișorenilor din Liga a II-a s-a declarat mândru de jucătorii săi după victoria de la Tg. Mureș. Velcea afirmă că echipa a arătat un moral excelent la jocurile în care au fost conduși.

„A fost o victorie, trei puncte importante în clasament, mai ales că au fost în coasta unei contracandidate directe, nu pot decât să mă declar mândru de jucătorii mei, că au reușit să să se capaciteze la maxim după ce am suferit semieșecul cu Pitești. Asta arată că mental suntem bine și este al patrulea meci în care revenim după ce suntem conduși, asta spune mult, că pregătirea psihologică e bună, fizică, tactică, tehnică… nu știu care timișorean nu ar fi mândru de rezultatele obținute”, a spus Velcea.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Marius ANGHEL 08 Nov. 2012, 16:57 Seria 2
Pe aceeași temă