Feroviarii speră în continuare la un loc în B

11 Aug. 2009, 20:05 Seria 2
Feroviarii speră în continuare la un loc în B

 

Timișorenii sunt siguri că ei au prima șansă pentru ocuparea unui loc în Liga a II-a, cu toate că bihorenii se vor înscrie până la urmă. Inclusiv cei de la Liberty se pare că vor continua. Bănățenii vor locul lăsat liber de Gloria Buzău în acest caz. Ei sunt în avantaj prin poziția în clasament față de FCM Târgoviște și nu au problemele clubului ACU Arad cu legea. FRF urmează să anunțe curând deznodământul.

 

Astăzi la antrenamentul grupării de la „Gara Mare” situația era paradoxală. La club și-au făcut apariția fotbaliști atrași de perspectiva de a evolua în Liga a II-a, dar totodată alb-vișiniii nu au încă un finanțator. Dacă datoriile de peste 20.000 de lei pentru organizarea jocurilor din sezonul trecut nu vor fi plătite mâine, ceferiștii riscă neprogramarea și la nivelul al treilea.

 

„Din păcate nu știm cu cine jucăm, dacă jucăm sâmbătă. Când știm sigur în ce ligă suntem, vorbim altfel cu jucătorii, suntem în discuții cu mai mulți care ar veni să joace în Liga a II-a. Din păcate nici oamenii de afaceri nu sunt receptivi”, spune Constantin Nedela, directorul executiv al CFR-ului. Antrenorul Florin Bugar punctează: „Noi suntem încrezători pe locul nostru în B. La echipă este așteptat Bumbar, s-ar putea reîntoarce în aceste condiții și Szabolcs Szekely”. Impresarul Florin Iacob a fost și el prezent la stadionul CFR, dar nu le-a adus vești bune „leoparzilor” legate de un posibil finanțator.

 

La antrenamentul de azi a fost prezent surprinzător și Miro Giuchici, acesta s-ar putea întoarce la CFR dacă se va împăca cu antrenorul Florin Bugar.
 

Articol scris de Cornel BIHOLARI

11 Aug. 2009, 20:05 Seria 2
Pe aceeași temă