FCM Baia Mare câștigă derby-ul cu UTA. Arădenii au ratat un penalty în debutul meciului

Valentin Nastaila 06 Mar. 2016, 13:12 Seria 2
FCM Baia Mare câștigă derby-ul cu UTA.** Arădenii au ratat un penalty în debutul meciului

Pe un teren care cu greu se poate numi de fotbal s-a jucat, duminică dimineață, derby-ul Seriei secunde din Liga a II-a, la Baia Mare, unde UTA Bătrâna Doamnă a început mai avântat, dar a ratat o șansă mare să intre în avantaj, în minutul 3, când Ignea l-a faultat pe Curtuiuș în careu și arbitrul a dictat penalty. Strătilă a tras însă slab și Ormenișan a parat lovitura de pedeapsă.

A urmat un joc de luptă, dar fără mari oportunități de gol. Totuși, gazdele aveau să marcheze, chiar înainte de pauză, prin Balaure, care s-a trezit liber în careul mic și a reluat cu capul, din 5 metri, în poartă (41).

UTA putea reveni în joc, dar Man a ratat de puțin întâlnirea cu mingea (47), pentru ca apoi Vasilache să rateze poarta din 18 metri (59). Pe final, UTA n-a mai fost în stare să se apropie periculos de poarta lui Ormenișan, iar Pop a stability scorul final, în prelungiri, după ce Miron i-a respins în față șutul lui Bușu (90). Baia Mare – UTA s-a terminat 2-0, iar maramureșenii rămân în cărți pentru primul loc, înainte de play-off.    

Baia Mare: Ormenișan – Străuț, Ilie, Daminuță, Bușu – Ignea, Munteanu (Jurj 55) – Vasilache, Codoban (Oltean 81), Balaure – Cârjan (Pop 72)
Rezerve neutilizate: Bota – Duruș, Păcurar, E. Dică
Antrenor: Dorin Toma

UTA: Miron – Polgar, Botiș, Manea, Gligor – Strătilă (C. Rus 61), Chindriș, Tănase (Vlad 75), Copil (Burlă 30) – Curtuiuș, Man
Rezerve: Anca – Jorza, Filaret, Roman
Antrenor: Roland Nagy

Valentin Nastaila 06 Mar. 2016, 13:12 Seria 2
Pe aceeași temă