FC Olt se luptă la Motru pentru revenirea pe loc de play-off

Marius ANGHEL 28 Mar. 2014, 17:48 Seria 2
FC Olt se luptă la Motru** pentru revenirea pe loc de play-off

Slătinenii trebuie să uite meciul de coșmar cu liderul, CS U Craiova, pentru a pregăti cât mai bine partida din deplasare cu Minerul Motru.

Chiar dacă întâlnesc o echipă pe care au învins-o de fiecare dată, duelul nu va fi deloc ușor. Sub linia play-off-ului, la un punct de următoarele patru clasate, FC Olt Slatina este nevoită să abordeze ultimele trei meciuri ca pe adevărate finale, pentru a intra în top six.

Primul meci deosebit de important este cel cu Minerul Motru, echipă aflată pe ultimul loc în clasament. Cu toate astea, misiunea nu va fi deloc ușoară, chiar dacă slătinenii s-au impus de fiecare dată în fața „minerilor”. Căpitanul de echipă al celor de la FC Olt Slatina, Alin Gligor, este optimist, dar totodată convins că va fi o luptă aprigă pentru puncte.

„Trebuie să ne refacem din punct de vedere fizic, pentru că psihic ne-am revenit. Dacă jucam slab, eram afectați, dar jucând bine, moralul este bun. În fotbal se întâmplă să pierzi, chiar dacă joci bine. Nu ne gândim decât la meciul cu Motru. Chiar de la meciurile amicale am spus că cel oficial va fi greu, întâlnim o echipă arțăgoasă, ați văzut, în tur, primul gol a venit în minutul 75, dar noi suntem încrezători în victorie. Mai sunt trei meciuri, pe care trebuie să le câștigăm. Totul depinde de noi, ceea ce este bine, pentru că nu depindem de celelalte rezultate, având în vedere că sunt echipe, ce se află la un punct de noi, ce se vor întâlni în meciul direct”, a declarat căpitanul de echipă al celor de la FC Olt Slatina, Alin Gligor.

Minerul Motru – FC Olt Slatina se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „Motru”. Observatorul întâlnirii este Adrian Pigulea (București).

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 28 Mar. 2014, 17:48 Seria 2
Pe aceeași temă