FC Olt face deplasarea de joi la Arad. Rogoveanu: „Trebuie să ne remontăm”

Marius ANGHEL 23 Sep. 2014, 19:04 Seria 2
FC Olt face deplasarea de joi la Arad.** Rogoveanu:

Divizionara secundă slătineană pregătește, în aceste zile, meciul din deplasare cu nou-promovata în Liga a II-a, Șoimii Pâncota. Gruparea pregătită de Dan Oprescu are nevoie de victorie, mai ales pentru moral, după ce în ultimele meciuri a cedat puncte în ultimele minute de joc.

Slătinenii și-au condus adversarii, însă au avut neșansa de a fi egalați in extremis. Lotul grupării FC Olt Slatina va face, joi, după susținerea antrenamentului, deplasarea la Arad. În ziua premergătoare partidei, echipa pregătită de Dan Oprescu va avea un ultim antrenament în zonă.

Meciul se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „Șoimii”, din localitatea Pâncota. La echipa arădeană evoluează o serie de jucători ce au activat pentru divizionara secundă slătineană.

Rogoveanu: „Să venim cu cele trei puncte de la Pâncota”

Mijlocașul grupării FC Olt, Daniel Rogoveanu, consideră că lipsa concetrării a dus la pierderea a două puncte cu Fortuna Câmpina. Slătinenii au fost egalați în ultimele minute de joc, ratând astfel victoria.

Jucătorul de 19 ani sosit de la Poli Timișoara este de părere că echipa are forța necesară de a reveni cu toate cele trei puncte de pe terenul formației Șoimii Pâncota.

„E foarte dureros, ne-am dorit victoria, am făcut presing, am atacat, dar asta este. O neatenție ne-a costat. Poate că ne-a lipsit concentrarea pe finalul jocului. Când primești gol în minutul 89-90 nu ai cum să nu fi afectat, dar trebuie să ne remontăm, iar la meciul viitor să avem un moral bun, să venim cu cele trei puncte de la Pâncota”, a declarat mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Daniel Rogoveanu.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 23 Sep. 2014, 19:04 Seria 2
Pe aceeași temă