FC Olt are obiectiv să nu primească gol în Zăvoi

25 May. 2012, 15:57 Seria 2
FC Olt are obiectiv** să nu primească gol în Zăvoi

Neînvinsă de șase etape, FC Olt Slatina speră să continue parcursul bun. Alb-vișiniii întâlnesc, în ultima deplasare a sezonului, CSM Râmnicu Vâlcea. Meciul contează pentru palmares, gruparea pregătită de Dan Oprescu având obiectivul îndeplinit.

Având asigurată prezența în eșalonul secund în viitoarea stagiune, FC Olt Slatina reușind să-și atingă obiectivul, duelul cu CSM Râmnicu Vâlcea contează pentru locul din clasament. Un eventual succes în confruntarea din Zăvoi i-ar menține peste adversarii de sâmbătă, alb-vișiniii aflându-se la două puncte de gruparea vâlceană. Mai mult decât atât, gruparea pregătită de Dan Oprescu ar putea bifa al șaptelea rezultat pozitiv, în situația în care va reveni cu puncte. În tur, FC Olt Slatina s-a impus în fața propriilor suporteri, cu scorul de 2-1, „reușitele” fiind semnate de Dragoș Dragalina și Alin Burcea, ultimul marcând pe final de meci pentru cele trei puncte.

„Ne-am propus să nu primim gol”

Cum obiectivul salvării de la retrogradare a fost îndeplinit, FC Olt Slatina are o nouă miză. Antrenorul Dan Oprescu declara că în cele două meciuri care au mai rămas de disputat își dorește în primul rând ca echipa să nu încaseze gol.

„Ne-am propus ca în aceste două meciuri să nu primim gol, ar însemna să acumulăm zece partide fără gol primit, acum avem opt, într-un retur, lucru care ar fi extraordinar pentru o echipă căreia nu i s-a dat nicio șansă”, spunea principalul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

Meciul se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea. Partida va fi transmisă în direct de postul de televiziune Digi 1. Alb-vișiniii nu au avut programat joc oficial în runda precedentă, ca urmare a retragerii din campionat a formației Arieșul Turda. Adversarii vin după un eșec înregistrat la Slatina, în compania celor de la Alro.

Antrenorul Dan Oprescu are la dispoziție întreg lotul de jucători pentru confruntarea din Zăvoi, neexistând accidentări sau suspendări.

Sursa: Gazeta Nouă

25 May. 2012, 15:57 Seria 2
Pe aceeași temă