FC Olt are la Pitești șansa de a realiza obiectivul

11 May. 2012, 12:21 Seria 2
FC Olt are la Pitești** șansa de a realiza obiectivul

La un pas de obiectiv. FC Olt are o bună oportunitate de a scăpa de grija retrogradării printr-o victorie în duelul de pe teren propriu cu FC Argeș. Trei puncte cu formația alb-violetă i-ar asigura prezența în eșalonul secund în viitoarea stagiune.

FC Olt este aproape de atingerea obiectivului. FC Argeș, echipă cu pretenții la locul al treilea, este adversarul alb-vișiniilor în meciul care le-ar putea aduce salvarea de la retrogradare. Un eventual succes în disputa susținută în fața propriilor suporteri i-ar scăpa de grija retrogradării. Misiunea grupării pregătite de Dan Oprescu nu va fi deloc ușoară.

Deși ieșită din cursa pentru locul al treilea, formația din Trivale mai speră încă la podium, duelul cu FC Olt reprezentând ultima șansă. „Va fi un meci dificil pentru noi, dar sper să ne impunem. Mergem acolo la victorie pentru că doar trei puncte ne-ar mai putea menține cu șanse reale pentru ocuparea locului trei”, crede Ștefan Lisandru, component al grupării FC Argeș.

„Avem o bună oportunitate de a scăpa de grija retrogradării”

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, speră ca fotbaliștii aflați sub comanda sa să profite de ocazia ivită, o victorie aducându-le salvarea de la retrogradare.

„Nu este un meci cât un campionat, cel cu Mureșul Deva a fost. Avem, într-adevăr, o bună oportunitate de a scăpa de grija retrogradării. Am jucat fiecare meci să-l câștigăm, de cele mai multe ori nu am reușit, la victorie tratăm și meciul cu FC Argeș. Atmosfera este bună, dar meciul este cu totul diferit față de antrenament, intervine presiunea sau alți factori. Mă îngrijorează indisponibilitățile, Burcea și Chiriță sunt suspendați, Giurcă este incert, iar Bogdanovici acuză și el probleme medicale”, a declarat principalul grupării alb-vișinii, Dan Oprescu.

Partida se va disputa sâmbătă, pe stadionul din Piatra-Olt, cu începere de la ora 11.00. FC Olt se află deasupra liniei retrogradării, la patru lungimi distanță de principala contracandidată, Juventus București.

Sursa: Gazeta Nouă

11 May. 2012, 12:21 Seria 2
Pe aceeași temă