FC Olt a depus cerere la FRF de amânare a meciului de la Bistrița

Marius ANGHEL 26 Nov. 2013, 18:40 Seria 2
FC Olt a depus cerere la FRF** de amânare a meciului de la Bistrița

 FC Olt Slatina a depus cerere către FRF în care a solicitat amânarea partidei cu Gloria Bistrița, din etapa care urmează, în primăvară, când starea terenurilor permite disputarea meciurilor în condiții optime, pentru a asigura o calitate bună a fotbalului.

Oficialii au luat în discuție chiar și problemele pe care le-ar putea avea cu o deplasare atât de lungă în condiții de iarnă, având în vedere avertizările meteorologice.

„Cred ca toate aceste trei meciuri care ar fi trebuit să se dispute acum, ar trebui reprogramate în primăvară. Nu vedem de ce nu s-ar ține cont de doleanțele noastre atât timp cât naționala nu s-a calificat la Mondiale. Dacă există respect față de membrii afiliați, sunt convins că cererile noastre, pentru că sunt multe echipe care nu văd rostul disputării meciurilor în condiții improprii, cu terenuri foarte grele, vor fi luate în seamă. Am discutat și cu alți președinți de cluburi, toți sunt de aceeași părere. Calitatea fotbalului, care și-așa are de suferit la acest nivel, trebuie să primeze. La fel și siguranța jucătorilor. Sunt multe echipe angrenate în lupta pentru promovare, pentru ele ar fi un inconvenient disputarea meciurilor în aceste condiții. Atunci să respectăm fotbalul”, a declarat președintele clubului FC Olt Slatina, Ionuț Ivan.

Sursa: Gazeta nouă

 

Marius ANGHEL 26 Nov. 2013, 18:40 Seria 2
Pe aceeași temă