FC Maramureș pleacă cu regret din Baia Mare: „Acasă este acasă”

22 Aug. 2012, 12:50 Seria 2
FC Maramureș pleacă cu regret din Baia Mare:**

Numeroase destinatii au fost vehiculate pentru FC Maramures Universitar Baia Mare, o echipa care – in aceasta vara – a fost scoasa si la mica publicitate. Pana la urma, ieri dimineata, sportivii au plecat spre Zlatna, acolo unde FCMU isi va disputa partidele de pe propriul teren in anul competitional 2012-2013. Cu regrete, asa au plecat azi cei de la FCMU, marturisind ca, desi noii lor spectatori ii sustin, altfel este atunci cand joci acasa. „Ramane regretul ca plecam pentru ca acasa este acasa. Oriunde altundeva mergi sa joci esti acceptat si nimic mai mult”, a marturisit antrenorul Ciprian Dorobantu.

13 meciuri de pregatire au jucat pana la aceasta ora fotbalistii lui Romulus Buia si Ciprian Dorobantu, reusind sa obtina sase victorii si sa faca trei egaluri. 24 de jucatori formeaza lotul actual, dintre acestia numai 16 fiind legitimati pentru FC Maramures Universitar Baia Mare.

„Am avut fluctuatii in anumite jocuri. Lotul este format din 24 de jucatori, dar inca nu sunt toti legitimati. Speram sa mai aducem niste jucatori pentru ca, in comparatie cu lotul din sezonul trecut, suntem slabiti. Au plecat jucatori importanti de la noi si care vor fi greu de inlocuit acum”, a declarat Ciprian Dorobantu, antrenor secund FCMU.

Reveniti in Baia Mare pentru un amical cu FC Bihor, disputat sambata dupamasa, in aceasta dimineata sportivii de la FCMU au plecat din nou spre Zlatna, acolo unde echipa prezidata de Dan Hotico isi va disputa meciurile de acasa in acest sezon.

„Din pacate plecam la Zlatna. Spun din pacate pentru ca toti regretam acest lucru. Problemele noi nu le stim in detaliu si nici nu suntem noi in masura sa judecam ce se intampla, dar ramane regretul ca plecam pentru ca acasa este acasa. Oriunde altundeva mergi sa joci esti acceptat si nimic mai mult. Suntem profesionisti, vom incerca sa ne facem treaba cat mai bine, sa ne castigam painea, sa muncim onest”, a declarat Dorobantu.

„Pacat ca plecam, toti baietii am fi dorit sa jucam aici. Altfel era aici: oras mai mare, veneau spectatorii, terenul e mai bun. Ce sa zic?! Asa ceva, sa se mute echipa, nu s-a intamplat de cand sunt in Baia Mare. E foarte greu si nu stim ce va fi. Lumea vine la meciuri la Zlatna, avem galerie, sunt interesati, numai ca aici ar trebui sa fie echipa noastra, in Baia Mare, nu acolo. Dar mergem inainte…”, a marturisit Petrica Negrea, cel care va implini in septembrie 39 de ani si care a fost in sezonul precedent cel mai varstnic jucator din Liga 2.

Lotul echipei FCMU la aceasta ora: Olaru (Galati), Danciu, Apostol (Deva) – Durus, Hodor, Toma, Faye, Istrofor, de Rosa, Gavrila (Zlatna), Grozav (Zlatna), Cimpean (Zlatna), Achim, Urs, Negrea, Giurgiu (Baia Mare), V. Pop, Deac, Seydou (Senegal), Liutec (Pascani), Darle (Baia Mare), D. Pop (Baia Mare) si Maris (Baia Mare).

Sursa: eMaramureș

22 Aug. 2012, 12:50 Seria 2
Pe aceeași temă