FC Maramureș nu se mai mută din Baia Mare! Suporterii pot ajuta financiar echipa

16 Jul. 2012, 14:10 Seria 2
FC Maramureș nu se mai mută din Baia Mare!** Suporterii pot ajuta financiar echipa

Starea de incertitudine din jurul echipei FC Maramures Universitar a luat sfarsit astazi, 16 iulie, cand presedintele gruparii, Dan Hotico, a anuntat ca echipa va evolua si in acest sezon tot in Baia Mare. Decizia este definitiva, documentele necesare fiind trimise inclusiv catre Federatia Romana de Fotbal.

Intentia conducerii echipei baimarene a fost sa evolueze incepand din acest sezon la Sebis, in judetul Arad, dupa ce in Baia Mare nu a beneficiat de sustinerea financiara promisa de autoritati.

Hotico a mentionat ca a luat aceasta decizie dupa o discutie cu jucatorii, acestia fiind de acord sa li se micsoreze salariile pentru ca echipa sa poata continua. „Am decis sa ramanem in Baia Mare. Am discutat si cu jucatorii si vom incerca sa supravietuim. Poate o sa vina candva si aici cineva cu mai multa putere financiara si o sa investeasca bani multi in echipa asta”, a declarat Dan Hotico pentru eMaramureș.

Presedintele echipei baimarene a mentionat ca toti suporterii vor putea sa ajute financiar echipa, un reprezentant al lor urmand sa deschida un cont in care toti iubitorii fotbalului sa doneze fiecare cati bani o sa poata. La echipa o sa fie pastrati doar jucatorii care au contracte mici si cei care vor fi de acord sa li se micsoreze contractele. In ciuda tuturor problemelor financiare, obiectivul FCMU in acest sezon va ramane mentinerea in liga a II – a de fotbal.

Pana in acest moment FC Maramures Universitar a disputat doua meciuri amicale, unul pierdut pe teren propriu cu 1-0 in fata echipei National Sebis, iar celalalt castigat in deplasarea de la Olimpia Satu Mare, cu 1-0.

16 Jul. 2012, 14:10 Seria 2
Pe aceeași temă