FC Brașov și-a dat în judecată patronul. Cum ar putea rămâne clubul din Liga 2 fără nicio datorie

Marius ANGHEL 05 Apr. 2016, 17:13 Seria 2
FC Brașov și-a dat în judecată patronul.** Cum ar putea rămâne clubul din Liga 2 fără nicio datorie

Tribunalul Brașov va judeca miercuri cazul „stegarilor” și judecătorii vor decide dacă FC Brașov intră sau nu în procedură de faliment. Având datorii de circa 64 de milioane de lei, clubul brașovean se zbate din toate puterile să supraviețuiască.

O rază de speranță pentru termenul de miercuri de la Tribunalul Brașov ar fi acela că FC Brașov a deschis o acțiune în instanță împotriva lui Ioan Neculaie pentru recuperarea unui prejudiciu de 30 de milioane de lei. Marți, la Tribunalul Brașov a fost primul termen al procesului intentat de SC Fotbal Club FC Brașov SA, prin administratorul judiciar Alexandru Cosmin Gheorghe, în calitate de reclamant, împotriva pârâților Ioan Neculaie și Gina Neculaie (nr. fosta soție a milionarului brașovean). Instanța a decis un nou termen pentru data de 10 mai, după ce la ședința de marți a constatat un viciu de procedură legat scrierea greșită a numelui pârâtului, Ioan Neculai în loc de Ioan Neculaie.

În cazul în care Ioan Neculaie și Gina Neculaie vor fi executați silit, clubul își va recupera banii, însă va fi un proces de durată.

Pe 11 mai, la Tribunal este fixat un termen într-un alt proces intentat de club pentru anularea tranzacției cu baza sportivă ICIM, evaluată la circa 34 de milioane de lei! În cazul în care FC Brașov va câștiga cele două procese, clubul brașovean nu va mai avea niciun fel de datorie!

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 05 Apr. 2016, 17:13 Seria 2
Pe aceeași temă