FC Brașov are antrenor și conducere administrativă. Noul manager al clubului șochează cu planurile sale

Marius ANGHEL 26 Jul. 2016, 11:04 Seria 2
FC Brașov are antrenor și conducere administrativă.** Noul manager al clubului șochează cu planurile sale

FC Brașov rămâne în viață cu o parte din banii care vor intra în conturi din transferul lui Alexandru Chipciu la Anderlecht. Ieri s-a lucrat la vârful piramidei. Administratorul judiciar Marian Brescan a stabilit conducerea administrativă, care va fi formată din Vasile Dochița și Paul Enache. Primul va fi directorul general al clubului, Enache va fi manager general pe latura sportivă, iar Romeo Pașcu va fi consilierul lui Brescan.

Jucători, extremă urgență!

După ce s-au bătut în cuie șefii clubului, s-a oficializat și numirea lui Cornel Țălnar în funcția de antrenor principal, asta după o ședință care a durat mai bine de două ore. „Țânțarul” îi va avea în staff pe Mihai Stere, Andrei Șanta și Lucian Nicolau. „De marți ne apucăm de treabă. Principala problemă e timpul foarte scurt. Am nevoie urgent de jucători”, a declarat Cornel Țălnar, care va conduce în această dimineață primul antrenament la FC Brașov.

Odată rezolvată problema conducerii tehnice, șefii clubului caută să acopere posturile „deficitare” de la club și de la stadion. În primul rând este nevoie de un director sportiv, iar numele vehiculate sunt Marian Ivan și Flavius Moldovan. Apoi mai este nevoie de un masor, de un magaziner, de o secretară la club, dar și de personal la baza sportivă…

„La FC Brașov a fost un adevărat jaf”

Noul manager al clubului, Paul Enache, are planuri mai mult decât îndrăznețe și șochează când afirmă că până joi lotul va fi complet, asta în condițiile în care echipa are doar câțiva jucători la antrenamente și se pare că majoritatea dintre aceștia nu vor fi păstrați în lot! „Trebuie reconstruit totul aici pentru că la FC Brașov a fost un jaf. S-a furat tot, echipament, mingi, până și televizorul de la stadion! E ceva de speriat. În primul rând vom rebranșa stadionul la rețeaua de gaze, ne vom ocupa de ambele stadioane, ICIM și Tineretului. Timpul până la startul campionatului e scurt și vreau ca până joi să avem lotul complet! Doctorul Popa nu mai este de luni administratorul special al clubului, eu vreau ca el să continue ca medic la echipă, dar am înțeles că a plecat în Italia. Dacă nu va accepta va trebui să căutăm și un medic pentru echipă”, spune Paul Enache.

Stadionul Tineretului a primit undă verde pentru Liga a 2-a

În altă ordine de idei, Stadionul Tineretului poate găzdui meciuri de Liga a 2-a. O comisie formată din Sorin Cojocaru, ofițerul de securitate al FRF, reprezentanți ai DJTS, ISU și Jandarmeriei Brașov, a inspectat, ieri, baza sportivă a „stegarilor”. Chiar dacă mai sunt câteva probleme minore de rezolvat, FC Brașov a primit avizul pentru noul sezon, astfel că arena brașoveană va putea găzdui meciuri în noul sezon al Ligii a 2-a.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 26 Jul. 2016, 11:04 Seria 2
Pe aceeași temă