FC Brașov a scăpat încă o dată de faliment. Popa anunță negocieri cu italieni și continuarea activității

Marius ANGHEL 22 Jun. 2016, 13:56 Seria 2
FC Brașov a scăpat încă o dată de faliment.** Popa anunță negocieri cu italieni și continuarea activității

FC Brașov a scăpat încă o dată de faliment, cel puțin până pe 3 august. Programat pentru astăzi, 22 iunie, la Tribunalul Brașov, procesul în care s-a judecat o nouă cerere de intrare în faliment a clubului din Brașov a avut ca verdict o nouă amânare. Conducătorii echipei din Liga 2 au comunicat instanței că vor purta negocieri cu niște italieni pentru preluare pachetului majoritar de acțiuni, aceștia urmând a ajunge la Brașov pe 28 iunie.

„Această amânare ne oferă timp, pentru ca oferta de achiziționare a pachetului majoritar al FC Brașov a potențialilor investitori să se concretizeze. Suma datorată de FC Brașov s-a mărit, dar totodată a crescut patrimoniul clubului. Ca și activ a intrat în patrimoniu Baza «ICIM». Aceasta reprezintă o valoare. Sunt acolo două terenuri, unul de iarbă, unul artificial, e sala de sport. Există și o serie de discuții între posibilii investitori și autoritățile locale. Deocamdată, sunt doar la stadiul de discuții și propuneri”, a declarat, citat de mytex.ro, medicul Gheorghe Popa, președintele interimar al Consiliului de Administrației al FC Brașov.

Totodată, conducătorul „stegarilor” a anunțat că echipa va continua în Liga 2, luni urmând a avea loc reunirea. „Continuăm activitatea. Se va începe pregătirea. Avem sub contract opt jucători, dar la reunire vor fi mai mulți, întrucât vor veni și juniori. Am ajuns la un acord de prelungire a contractului cu Marian Marin. Și Vlad Munteanu va continua în proporție de 95 la sută. Discutăm și cu Mugurel Buga. Antrenor este în continuare Adrian Szabo. Pentru el, prima opțiune este FC Brașov, deși are o ofertă și de la Corona pentru a prelua centrul de copii și juniori”, a mai spus Popa.

Marius ANGHEL 22 Jun. 2016, 13:56 Seria 2
Pe aceeași temă