FC Bihor – Șoimii, meci decisiv pentru evitarea ultimului loc. Orădenii sunt încrezători: „Concentrarea jucătorilor a fost deosebită”

Marius ANGHEL 09 Apr. 2015, 18:23 Seria 2
FC Bihor - Șoimii, meci decisiv pentru evitarea ultimului loc.** Orădenii sunt încrezători:

După jocul de la Râmnicu Vâlcea, formația orădeană de fotbal FC Bihor revine pe teren propriu și în acest sfârșit de săptămână va susține cel de-al doilea meci din faza play-out a Seriei a II-a a Ligii a II-a, în companie echipei arădene Șoimii Pâncota. Întrucât duminică este Paștele, meciul este programat vineri, cu începere de la ora 11, la Stadionul Iuliu Bodola.

Partida este foarte importantă pentru ambele echipe, care ocupă ultimele două locuri ale clasamentului și luptă pentru evitarea barajului de retrogradare. Dacă FC Bihor se situează pe poziția a III-a în play-out, cu 17 puncte, Șoimii Pâncota ocupă locul IV, ultimul, cu 16 puncte.

„Este un meci important, în care avem nevoie mare de puncte, lucru care îmi doresc să se materializeze printr-o victorie în acest joc. Mă bazez pe faptul că în această săptămână concentrarea jucătorilor a fost deosebită, lucru care mă face să cred că vom putea realiza obiectivul acestui meci. Întâlnim un adversar, aproape în aceeași situație sportivă ca și noi, care a făcut un meci bun în ultima deplasare, de la Caransebeș”, a declarat antrenorul formației FC Bihor, Călin Cheregi.

Tehnicianul orădean nu se confruntă cu probleme de lot înaintea acestei partide, la care sunt așteptați cât mai mulți suporteri bihoreni, pentru a susține din tribună echipa în tentativa ei de a se distanța la patru puncte de ultimul loc.

În sezonul regulat, FC Bihor a remizat la Pâncota, pe 13 septembrie, cu scorul de 1-1, iar acasă, pe data de 22 noiembrie, a terminat tot la egalitate cu Șoimii, cu scorul de 0-0.

Prețul de intrare la stadion pentru acest meci, este tot de 10 lei, copii sub 14 ani având însă gratuitate.

„Este un joc de șase puncte, ca o finală pentru noi”, a declarat și președintele clubului orădean, Mircea Fodor. Aceleași impresii le au însă și arădenii, tehnicianul celor de la Șoimii Pâncota, care este cunoscutul Ionuț Popa, susține chiar mai mult, că „la Oradea se poate decide ultimul loc”.

În cealaltă partidă din etapa a II-a a play-out-ului, vineri, de la aceeași oră, 11, la Rm. Vâlcea, CSM din localitate va primi vizita echipei FC Caransebeș. În fapt, se vor confrunta primele două clasate.

Text și foto: FC Bihor

Marius ANGHEL 09 Apr. 2015, 18:23 Seria 2
Pe aceeași temă