FC Bihor se „bate” cu Jiul

14 Aug. 2009, 11:57 Seria 2
FC Bihor se „bate

 

FC Bihor va debuta sâmbătă, în noua ediție de campionat, urmând să întâlnească, de la ora 11, echipa Jiul Petroșani. Partida va avea loc pe Stadionul Iuliu Bodola.

 

 

În ultima partidă dintre FC Bihor și Jiul, orădenii au învins cu 2-1, golurile victoriei fiind reușite de Cristian Andor, jucător care și-a reziliat contractul cu FC Bihor în această săptămână, pentru că nu a acceptat să i se reducă salariul.

 

 

Meciul cu echipa din Valea Jiului va trebui să arate dacă FC Bihor a trecut peste momentele grele din această vară, mai ales din ultima săptămână, când s-a mers până la înscrierea echipei în liga a III-a, dar s-a revenit asupra deciziei în ultimul moment, după ce jucătorii au acceptat o diminuare a contractelor cu 30%.

 

 

Unele zvonuri susțin FC Bihor s-a înscris în liga secundă datorită celor de la…. CF Liberty! În momentul în care s-a anunțat la începutul acestei săptămâni că FC Bihor va juca în liga a III-a, Marius Vizer, patronul lui Liberty, a decis să mențină echipa în eșalonul secund, pentru ca județul Bihor să aibă o reprezentantă în luga II. O zi mai târziu, FC Bihor a revenit asupra deciziei, iar Liberty a anunțat miercuri retragerea din eșalonul secund și înscrierea în Liga a IV-a.

 

 

De precizat că, potrivit primarului Ilie Bolojan, la meciurile lui FC Bihor nimeni nu va intra gratis, cu excepția reprezentanilor presei. „Cred că suma de 5 lei este mică, iar cine vrea să vadă FC Bihor va putea să scoată din buzunar acești bani”, a spus edilul șef.

 

Sursa bihoreanul.ro

14 Aug. 2009, 11:57 Seria 2
Pe aceeași temă