FC Bihor face apel către suporteri: pentru jocul cu Șoimii și pentru susținerea clubului prin redirecționarea impozitului

Marius ANGHEL 02 Apr. 2015, 12:20 Seria 2
FC Bihor face apel către suporteri:** pentru jocul cu Șoimii și pentru susținerea clubului prin redirecționarea impozitului

FC Bihor începe sâmbătă turneul play-out al Seriei a II-a și are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Gruparea orădeană e clasată pe locul 3 din 4 și are un avantaj de două puncte față de Șoimii Pâncota, ultima clasată care în acest moment merge la barajul pentru evitarea retrogradării.

FC Bihor joacă în această rundă, sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare la CSM Râmnicu Vâlcea, însă conducerea clubului își face deja programul pentru meciul de peste două săptămâni, de pe teren propriu. În etapa a doua, orădenii întâlnesc pe Șoimii Pâncota, o dispută care poate clarifica de acum ultima clasată. Pentru a obține o victorie care i-ar îndepărta și mai mult de arădeni, oficialii lui FC Bihor fac un apel în care îi cheamă în număr cât mai mare pe suporteri la stadion pentru a le fi alături și a-i susține.

Mai mult, FC Bihor face un nou apel către fani și iubitorii de fotbal în care îi roagă să îi ajute financiar, o cale pentru acest lucru fiind completarea formularului de redirecționare a impozitului anual pe venit pentru salariat sau pentru firme către club.

Iată comunicatul:

„În perspectiva jocului de pe teren propriu, cu Șoimii Pâncota, din etapa a II-a a play-out-ului Ligii a II-a, care va avea loc vineri, 10 aprilie, conducerea clubului FC Bihor face apel la publicul spectator, suporterii echipei noastre, toți cei care simt și se identifică cu culorile roș-albastre orădene să vină la Stadionul Iuliu Bodola într-un număr cât mai mare și astfel să-i susțină pe jucătorii noștri în acest meci care va fi foarte important pentru evitarea locului ce duce la barajul de retrogradare.

Pe de altă parte, clubul FC Bihor face un apel către suporteri, iubitorii de fotbal și cei care doresc să ajute clubul fanion al județului în aceste momente dificile, pentru cei care nu și-au depus formularul cu impozitul pe venit, respectiv profit, că până în data de 25 mai, pot susține clubul orădean de fotbal și prin completarea formularului de redirecționare a impozitului anual pe venit pentru salariat, care este de 2%, respectiv a impozitului pe profit pentru firme, care este de 20%, către clubul FC Bihor.

Cei care doresc să susțină clubul orădean de fotbal și prin aceste metode sunt rugați să contacteze secretariatul clubului, de pe strada Iosif Vulcan, nr. 11 sau la numărul de telefon 0259 477 253, pentru a obține datele de identitate ale clubului, pentru a putea completa aceste formulare”, se arată în comunicatul de pe site-ul clubului orădean.

Vezi programul și clasamentul pe care FC Bihor îl va avea în play-out

Marius ANGHEL 02 Apr. 2015, 12:20 Seria 2
Pe aceeași temă