FC Bihor a făcut deplasarea la Slatina: „Încercăm și sper să reușim să ne adunăm mental”

Marius ANGHEL 17 Mar. 2015, 16:01 Seria 2
FC Bihor a făcut deplasarea la Slatina:**

Pusă la un moment dat sub semnul întrebării, din cauza situației financiare precare, plecarea echipei FC Bihor la Slatina, pentru meciul de miercuri din cadrul intemediarei Ligii 2, s-a realizat în această dimineață, de la ora 9. În etapa a 20, orădenii vor juca pe terenul echipei FC Olt, o grupare care runda trecută și-a întrerupt seria de cinci victorii consecutive.

Neînvinși în ultimele două etape, jucătorii pregătiți de Călin Cheregi speră să obțină un nou rezultat pozitiv și cu FC Olt. FC Bihor nu are probleme de lot înaintea acestui joc.

„Ne așteaptă o deplasare lungă și dificilă, pentru noi dificilă din toate punctele de vedere, ținând cont de cele petrecute în această perioadă la club, probleme care în loc să se rezolve, se acutizează și mai mult. Încercăm și sper să reușim să ne adunăm pentru acest meci din punct de vedere mental, astfel încât, la ora jocului, să fim la parametrii normali. Întâlnim un adversar redutabil, cu pretenții pentru partea superioară a clasamentului, care practică un joc plăcut ochiului, un adversar bine structurat în toate compartimentele, cu jucători cu experiență, care joacă de câțiva ani împreună”, a declarat, citat de fcbihor.ro, antrenorul Călin Cheregi.

Înaintea disputării etapei a 20-a, FC Bihor se află pe locul 9, cu 16 puncte, iar FC Olt e pe 3 cu 27 de puncte.

Marius ANGHEL 17 Mar. 2015, 16:01 Seria 2
Pe aceeași temă