FC Baia Mare va avea două echipe de juniori republicani

03 Aug. 2009, 18:36 Seria 2
FC Baia Mare va avea două echipe de juniori republicani

 

FC Baia Mare a promovat în liga a II-a, iar acest lucru a adus și obligativitatea înscrierii a două echipe de juniori în campionatele naționale (republicani I si II). Asta poate fi foarte bine pentru revigorarea centrului de copii și juniori de la clubul băimărean.

 

În mod obligatoriu vom avea două echipe de juniori I și II, în campionatele de la nivel național (și aici se joacă în serii zonale). Grupa mare va fi antrenată de Tiberiu Pop, iar cea mai mică de Ioan Muresan.

 

Juniorii I sunt cei care au evoluat la turneul zonal de juniori A1, care s-a disputat în Baia Mare, în 4-7 iulie. Atunci, echipa lui Tiberiu Pop a terminat pe locul 2 în grupa, mai departe calificându-se Luceafărul Oradea. Interesant este și amănuntul ca meciurile de la turneul final nu s-au mai disputat, fiind vreme foarte rea la Mogoșoaia, câștigătoarele fiind trase la sorți.

 

Echipa mare beneficiază de aportul mai multor juniori: Ciobai, Vasile Pop, Gherman, B. Lazăr, Paul Achim, Florin Achim, Popan (pe care doresc să-l transfere). În funcție de cum vor merge treburile, unii dintre aceștia vor juca și pentru echipa de juniori I.

 

FC Baia Mare va juca miercuri, de la ora 18.00, un amical, cu FC Bihor, în deplasarea de la Oradea. Conducerea clubului se străduiește să găsească un adversar pentru un alt meci, sâmbata dimineața, în Baia Mare. Nu se știe dacă bihorenii vor putea veni, iar varianta Unirea Dej a picat, deoarece dejenii vor juca sâmbată în Cupa României, cu Gloria II Bistrița (faza a III-a). S-ar putea să se ia legătura cu cei de la FC Seso Iara.

 

Sursa: infomm.ro

03 Aug. 2009, 18:36 Seria 2
Pe aceeași temă