SCM Râmnicu Vâlcea cere o derogare federației pentru juniorii republicani

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 26 Jun. 2017, 13:14 Juniori

Conducerea SCM Râmnicu Vâlcea, noul club al orașului Râmnicu Vâlcea, își dorește ca, începând din sezonul viitor fotbalistic, să înscrie grupele de juniori republicani în competițiile organizate de Federația Română de Fotbal. În acest sens, președintele secției de fotbal, Jean Turmacu, a anunțat că s-a depus un memoriu la FRF, prin care se cere o derogare în privința juniorilor republicani.

Conform regulamentului actual, un club are nevoie de minim un an de afliliere la FRF pentru a putea participa în competițiile organizate de acest for, iar SCM Râmnicu Vâlcea nu îndeplinește acest criteriu.

„Sperăm să avem o soluționare favorabilă a memoriului depus de noi la FRF, prin care cerem ca juniorii republicani A și B să fie primiți în competiții. În cazul unui răspuns negativ, toate grupele SCM-ului vor fi înscrise în competițiile de juniori organizate de AJF Vâlcea”, a declarat Jean Turmacu.

Șeful secției de fotbal a clubului înființat de primăria Râmnicu Vâlcea a subliniat că nu sunt încă stabiliți antrenorii care vor fi angajați la SCM. „Încă nu a fost stabilită componența staffului tehnic care va fi angajat la club. În funcție de răspunsul pe care îl vom primi de la FRF, vom stabili și componența colectivului de antrenori, care urmează să intruiască grupele de copii. Voi propune  pentru angajare la SCM  șase antrenori, un antrenor de portari și un preparator fizic”, a mai adăugat oficialul clubului din Zăvoi.

SCM Râmnicu Vâlcea va asigura instruire gratuită a copiilor cu vârsta între 5 și 19 ani, cu domiciliul în raza municipiului, fără a se percepe nicio taxă.

Antrenamentele se vor efectua pe noul gazon sintetic de la stadionul Municipal și pe terenurile cu iarbă din Zăvoi și Căzănești.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 26 Jun. 2017, 13:14 Juniori
Pe aceeași temă