FC Argeș vrea să profite de problemele sibienilor și să obțină prima victorie în deplasare!

Marius ANGHEL 05 Oct. 2012, 14:04 Seria 2
FC Argeș vrea să profite de problemele sibienilor** și să obțină prima victorie în deplasare!

După ce au adunat doar 3 punc­te în 3 etape ju­ca­te din acest tur de campionat, FC Ar­geș vrea să se im­pună în con­fruntarea de mâine, din de­pla­­sa­re, de la Voința Sibiu. Piteștenii speră să profite de proble­mele adversarului, care a rămas fără antrenor, după ce Ale­xan­dru Pelici și-a dat demisia pentru că jucă­torii sunt neplătiți de câteva luni, și să se întoarcă și cu toate punctele puse în joc.

Oficialii alb-violeți susțin că e­chi­pa nu mai are voie să facă pași greșiți. „Și dacă întâl­neam o echipă care avea antrenor, tot 3 puncte voiam. În primele 5 eta­pe, am avut un pro­gram care nu ne-a avantajat. În eventua­li­tatea în care vom pierde jocul de la Si­biu, se poate spune că este un start ratat de cam­­pionat. Din punct de vedere al jocurilor, cred că trebuia să avem cel puțin 2 – 3 punc­­te în plus în cla­sa­ment. Vo­in­ța Sibiu este o e­chi­pă im­pre­vi­zi­bilă. Au făcut un meci bun în Cu­pa României con­tra celor de la Dinamo, pe care i-au chinuit, în­să la me­ciul de campionat de la Vâlcea au jucat slab. Mer­gem să câști­găm și nu mă in­te­resează dacă se vor retra­ge. Intra­sem în ritm după par­tida cu Vâlcea, iar după ace­ea am stat. Cu Târgu Mureș am avut 2 – 3 accidentați. Trebuie să adunăm puncte cât mai mul­te, pentru a nu ne în­depăr­ta de pri­mele locuri ale clasa­men­tului. Pînă acum, nu m-a im­pre­sionat nicio echipă, nici Târgu Mureș, cu care am ju­cat. Cei de la Măciuca prac­tică un fotbal bun și este po­sibil să țină ritmul. Vic­to­ria es­te nece­sa­ră ca aerul pen­tru noi, deoa­re­ce, altfel, pierdem con­­tactul cu plutonul fruntaș. Aștept de la jucători fapte, nu vorbe și să fie mai concentrați la finalizare. Ca să câștigi, tre­buie în primul rând să dai gol”, a de­clarat se­cun­dul arge­șe­ni­lor, Iulian Cri­vac.

Nu se tem de arbitraj

Secundul lui FC Argeș, Iu­lian Crivac, este convins că nu vor fi probleme cu arbitrii la Si­biu: „Nu avem de ce să ne te­mem, pentru că nu este cazul cu Sibiul. Până acum, am avut parte de arbitraje corecte, chiar și la Târgu Mureș. Trebuie să ne vedem de jocul nostru, în primul rând, și să adunăm puncte. După aceea, te poți gândi și la pro­movare, dacă a­duni puncte”.

Voicu, titular

Deși, în urmă cu câteva săp­tămâni, a suferit o fractură de pira­midă nazală la un amical cu Unirea Tărlungeni, fundașul A­drian Voicu va fi titular în jo­cul de sâmbătă. „Cred că va intra încă din primul minut, dar va juca având o mască pe față, care nu este a lui. Este îm­pru­mutată de la Steaua. Dacă intri pe teren fără mască, există un risc în plus pentru tine, întrucât nu poți să-i spui adversarului să nu intre tare că ai avut nasul rupt”, a spus secundul Iulian Crivac.

Revine Marius Ion

Pentru confruntarea de mâi­ne, din deplasare, de la Voința Sibiu, piteștenii se vor baza și pe atacantul Marius Ion. Fot­ba­listul este refăcut complet, după o accidentare la genun­chi care l-a ținut departe de teren mai multe luni. „Și-a re­ve­nit complet. Va juca împo­triva Sibiului, iar așteptările de la el sunt mari, chiar dacă vine după o perioadă de inacti­vi­ta­te”, a declarat Crivac.

Alin Popa, accidentat

Alb-violeții nu vor putea con­ta în această etapă pe mijlo­ca­șul Alin Popa, care are pro­ble­me la o gleznă. Piteștenii spe­ră să-l recupereze, până la ora de disputare a partidei, pe Că­tă­lin Doman, care a suferit o accidentare bizară la antrena­ment. Staff-ul tehnic al grupării din Trivale susține că Doman are mari șanse de a fi prezent pe teren contra ardelenilor.

Ianuși: „Sper să luăm cel puțin un punct”

Fotbaliștii de la FC Argeș sunt conștienți de importanța jocului de la Sibiu, având în vedere situația echipei din clasament. Jucătorii speră la un joc bun, care să a­du­că echipei și puncte în clasament.

Fundașul Ștefan Ianuși le va ți­ne pumnii colegilor săi în această confruntare: „Ne așteaptă un joc di­ficil, dar sper să ne întoarcem cu cel puțin un punct. Ar fi bine să jucăm și mai slab și să câștigăm. Întâlnim un adversar care are în componență mulți jucători cu experiență în Liga I. Am progresat fizic și sunt apt de joc. Este greu să intru titular, pentru că ceilalți jucători care sînt pe postul meu au evoluat bine. Este destul de greu să vezi meciurile doar la televizor. Mă voi pregăti să fiu titular, deoarece nu mă voi mulțumi cu statutul de rezervă”.

Și portarul Ionuț Vreme speră ca antrenorul Viorel Dumitrescu să apeleze la serviciile sale: „Sunt supărat că nu joc, însă îmi aștept șansa. Sper să profit când îmi va veni și mie rândul și să nu mai ies din poartă. Mă așteptam să joc, dar este decizia antrenorului. Va fi dificil la Sibiu, însă, dacă vom reuși să dăm gol, ne vom întoarce cu cel puțin un punct”.

Sursa: Curierul Zilei

Marius ANGHEL 05 Oct. 2012, 14:04 Seria 2
Pe aceeași temă